• Mamy gagatka Greena XD Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    Green
    11.01.2025 14:32
    Całkiem nieźle się pracuje, pod warunkiem, że chce się pracować. Pracy jest sporo, całkiem lekka ponieważ linie są zupełnie zautomatyzowane. Wynagrodzenia podobne jak w firmach w okolicy więc może dużo nie ma, ale dramatu również nie ma. Teraz wicie rozumiecie xD
  • Re: Mamy gagatka Greena XD Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    Ml system
    09.12.2024 18:07
    Witam. Proszę o informację , jak z pracą w ml system , czy są przyjęcia , jakie zarobki i jakie zmiany . Podobno mieli zacząć produkcję szyb i nowe produkty ery kwantowej oraz dachówkę . Proszę o informację , czy wypłaty na bieżąco bo czytałem że w tym roku mieli 25 mil zł straty - dlatego moje obawy .

Brawo
    1
    blowers
    zgłoś sygnał
    blowers
    Bambo
    10.12.2024 20:57
    @Ml system
    Wszystko na czas.Produkcja wre.Nowe produkty świetnie się sprzedają,w okolicznych wioskach już są pierwsze dachy i sciany w foto.

Brawo
    blowers
    Max
    11.12.2024 12:18
    @Ml system
    Produkcja leży i kwiczy ludzi zwalniają a ty pytasz o produkcje
  • Re: Mamy gagatka Greena XD Autor: ~Green [5.173.144.*]
    Może to napisał ktoś kto użył takiego samego nicka, więc nie manipuluj próbując mi go przypisać. Poza tym coraz bardziej jestem przekonany, że masz Dexterku dostęp do informacji poufnej, bądź też wcześniej przed publikacjami, a także opisujesz sytuację, które nie da się potwierdzić. Tylko po co sobie tyle trudu robisz i tyle czasu zajmujesz na pisanie, co chwila nowych postów? Pytanie jest oczywiście retoryczne.
  • Re: Mamy gagatka Greena XD Autor: ~Jakbyćdonkiem [79.218.178.*]
    Nie wypłacili ostatnio całości wypłat pracownikom.
[x]
MLSYSTEM 4,29% 16,06 2026-03-25 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.