• Chciałem aby było miło Autor: ~Saltman [31.61.170.*]
    A wy się dopominacie swoich własnych pieniędzy przecież to jest skandal
  • Re: Chciałem aby było miło Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    MY TEŻ JESTEŚMY PRZEKORNI ......I TEŻ CHCEMY ABY BYŁO MIŁO W RODZINIE FILANTROPA

... DLATEGO BĘDZIEMY URZĄDZAĆ KOLEJNY CYKL DEMONSTRACJI
    ...
    ...BĘDZIEMY NIE TYLKO WALCZYĆ O WŁASNE PIENIĄDZE ... CZYLI MILIARDY ELEKTRIMU ...

ALE BĘDZIEMY SIĘ RÓWNIEŻ STARALI WYMUSZAĆ NA WŁADZACH PAŃSTWOWYCH ABY JEDNAK ZAJĘŁA SIĘ .... DOGŁĘBNIE AFERĄ ELEKTRIMU

.....NIE INTERESUJĄ NAS ŻADNE UMORZENIA

...PONADTO BĘDZIEMY SIĘ STARALI .....ŻEBY WŁADZA NIE WCHODZIŁA Z FILANTROPEM W ŻADNE "UKŁADY " ..... JAK TO MIAŁO MIEJSCE W CZASIE POPRZEDNICH RZĄDÓW .... PRZYPOMINAMY ... ELEKTROWNIA ATOMOWA W PĄTNOWIE ...( A PRZEDTEM OSŁAWIONY POMYSŁ ELEKTROWNI ATOMOWEJ W KRÓLEWCU ....Z PUTINEM .).

ELEKTROWNIA ATOMOWA W PĄTNOWIE ...... KTÓREJ CHYBA NIE BĘDZIE !!!!
  • Re: Chciałem aby było miło Autor: ~Andi [91.94.12.*]
    Wklejam taki tekst z dzisjejszej demonstracji w Słubicach: "organizatorzy zgłosili protest do Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego w trybie uproszczonym. – Na takie zgromadzenie nie jest wymagana zgoda, wystarczy jedynie zgłoszenie. Obowiązują jednak pewne ograniczenia, np. uczestnicy nie mogą blokować ruchu ani wchodzić na jezdnię"
    Mała frekwencja na demonstracjach w stolicy wynika m.in. z rozproszenia akcjonariuszy po całym kraju.
    Można zatem organizować pikiety w miastach gdzie jest kilku akcjonariuszy. Minimalna ilość uczestników to 2 osoby.
    Taka forma protestu musiałaby mieć wsparcie władz PAE, chodzi o skojarzenie teleadresowe osób z danego miasta.
  • Re: Chciałem aby było miło Autor: ~Z_S-Ż [194.0.181.*]
    Dnia 2025-03-08 o godz. 12:09 ~Saltman napisał(a):
    > A wy się dopominacie swoich własnych pieniędzy przecież to jest skandal

Ale jakich "swoich własnych pieniędzy"?
    Ja nie mam waszych pieniędzy, nikt z Akcjonariuszy Mniejszościowych nigdy nie dawał mi żadnych pieniędzy, a jeśli ktoś twierdzi inaczej, to niech pokaże pokwitowania, że mi coś dawał.
    Nigdy też nie sprzedałem nikomu ani jednej akcji Elektrimu, więc jeżeli ktoś kupił te akcje za pieniądze, a teraz ma problem że nie może ich sprzedać, to na pewno nie kupił ich ode mnie. Niech więc może idzie sobie poszukać osoby od której kupował te akcje i od niej zażąda odkupu?
  • Re: Chciałem aby było miło Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    ZATEM

.....BĘDZIEMY TEN "NASZ" PROBLEM ....

.... BO NIE UKRYWAMY ....ŻE JUŻ OD DŁUGICH LAT ....TAKA POSTAWA SOLORZA WZBUDZA NASZ GŁĘBOKI SPRZECIW ...

I TEN SKOMPLIKOWAMY .... A ZARAZEM PROSTY PROBLEM .... BĘDZIEMY WYJASNIAĆ M.IN. ....NA ULICACH W CENTRUM WARSZAWY... I NIE TYLKO TAM

WYJAŚNIAĆ .... ŻE ISTNIEJE POTĘŻNA ROZBIEŻNOŚĆ W POJMOWANIU TEGO ....CO MOŻNA ROBIĆ/ ZROBIĆ Z NASZYM......WSPÓLNYM PRZECIEŻ MILIARDOWYM MAJĄTKIEM ELEKTRIMU ... SOLORZA I NASZYM ..... MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.