• JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~oze [83.238.203.*]
    CZEKAM NA 100ZL, TO SOBIE CZEKAJ PAJACU,CO NAS TO OBCHODZI NA CO CZEKASZ I ILE CZASU
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Tomek [37.225.18.*]
    Dziś piątek może dziś będzie 4 zł czy w następnym tygodniu ?? Ktoś ładnie ostatnio wysypuje .. .. oczywiście wam napiszą że to celowe obniżanie żeby odebrać akcje hahaha.. tak jak campus do 28 lutego ..
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Raf [91.230.99.*]
    Oze od kilku lat wypisuje te same nowości, infa, zbieranie, zaniżanie, petardy, kosmosy, campusy, igla, i nowe szczyty.
    Jak komuś się chce, może sprawdzić jego wpisy z przed kilku lat - ta sama śpiewka.
    JC miał bardzo dużo szczęścia, że DZ go wpuścił do Columbusa.
    AJ po krótkim czasie przekonał się, że dla KBJ wejście JRH do nich to był krok wstecz.
    Podobnie wypowiada się właściciel Igloo.
    Ongeno da feedback najwcześniej na jesieni - prawdopodobieństwo sukcesu jest bardzo duże.
    JC liczy na sprzedaż za duże pieniądze i wtedy, będzie czas na wzrost kursu - do tego czasu, to naganianie, żeby wzrosty nie zaczynały się od 1 PLN...
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~oze [83.238.203.*]
    I SKUP DO 40ZL SZKODA,ZE NIE DO 400ZŁ BUAHAH
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Tomek [37.225.18.*]
    Raf — masz rację wreszcie ktoś logicznie pisze tak jak to wygląda … myto wiemy od lat .. a ta nowa ich śpiewka ze 28 lutego ktoś kupił akcje ongenobto kolejny blef .. cały czas podsycają ze niby coś będzie .. a jest tak jak mówisz że możliwe tu za chwilę 1 zł .. jedno jest pewne tu na jrh nigdy nie zobaczycie 70-100 zł ..
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Oze [83.25.116.*]
    Dnia 2025-03-07 o godz. 08:04 ~Raf napisał(a):
    > Oze od kilku lat wypisuje te same nowości, infa, zbieranie, zaniżanie, petardy, kosmosy, campusy, igla, i nowe szczyty.
    > Jak komuś się chce, może sprawdzić jego wpisy z przed kilku lat - ta sama śpiewka.
    > JC miał bardzo dużo szczęścia, że DZ go wpuścił do Columbusa.
    > AJ po krótkim czasie przekonał się, że dla KBJ wejście JRH do nich to był krok wstecz.
    > Podobnie wypowiada się właściciel Igloo.
    > Ongeno da feedback najwcześniej na jesieni - prawdopodobieństwo sukcesu jest bardzo duże.
    > JC liczy na sprzedaż za duże pieniądze i wtedy, będzie czas na wzrost kursu - do tego czasu, to naganianie, żeby wzrosty nie zaczynały się od 1 PLN...

NAJWAZNIEJSZA RZECZA JAKA JEST DLA ASI JRH TO ZAROBEK DLA FIRMY POPRZEZ POMOC INNYM FIRM KTORZY MAJA DOBRY BIZNES A BRAKUJE IM KASY I NIKT IM TAKIEJ KASY NIE UDZIELI.MOWISZ O COLUMBUSIE W KTORYM ZAINWESTOWNO 1 MLN A WYCIAGNIETO 140 MLN ZL,BEZ POMOCY JANUAREGO COLUMBUS W TAMTYM CZASIE BY SOBIE NIE PORADZIL.TO SAMO Z KBJ GDZIE JRH ZARO IL GRUBO POWYZEJ 20 MLN ZL NA CZYSTO.POKAZ MI NA CZYM JRH STRACIL.GDYBYS WIEDZIAL JAK DZIALA JRH TO BYS NIE PISAL TAKICH RZECZY.PAMIETAJ ZE TAM GDZIE WCHODZI JRH TAM SIE ZABIEZPIECZA NA WYPADEK GDYBY COS NIE WYPALILO I ZAWSZE ODZYSKUJE CONAJMIEJ SWOJA ZAINWESTOWANA KASE.TEDAZ NASTEPNA RZECZ NA SZEROKIM RYNKU DZIEJA SIE WIELKIE RZECZY ,DLATEGO CI CO CHCA KUPIC TANIE AKCJE JRH WYKORZYSTUJA TEN OMENT BY ZANIZAC KURS JRH PRZY NIKLYM ZAINTERESOWANIU I BARDZO MALYMWO,UMENIE.NASTEPNA RZECZ CZY TY MASZ ZIENTARE IBEBENKA ZA JAKIS DOSTARCI IELI KASY NA CHYBIL TRAFIL ZE OBEJMOWALI NOWA EMISJE BEZ PRAWA POBORU DLA IN Y H PO 10-12 ZL ZA KI,KADZIESIAT M,N ZL I NA DODATEK ROWNIEZ GLOWNY CZY,I JANUARY OBJAL TO EMISJE WIEC PYTAM SIE DLACZEGO BY MOZE BY SPRZEDAWAC PO KILKASET SZTUK NA RY KU W CENIE 6 ZL.WIDZE ZE TWOJE ROZUMOWANIE JEST SPRZECZNE Z DZIALANIAMI TYCH PANOW GDZIE ONI MAJA PELNĄ WIEDZE A TY JESTES JAK BAJKOPISARZ.JESZCZE JEDNO ZOBACZ NIE BYLO OGLOSZENIA ZADNEGO NA NOWA EMISJE AKCJI ONGENO I JEST INFO I JEST ZA TA EMISJA ZOSTALA JUZ OBJETA OCZYWISCIE JUZ PRZY WYCENIE ONGENO 300 MLN ZL.CZY TO PRZYPADKI CZY PEWNOSC TYCH PANKW JAK MYS,ISZ?
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Raf [91.230.99.*]
    Po pierwsze: prosiłem parę razy, żebyś nauczył się pisać po polsku i tak, żeby połowa tego co piszesz nie była z błędami.
    Po drugie: chcesz spółki, które przyniosły straty, proszę bardzo: Berg, ECL, ICE CODE, RRH CODE, OXYGEN, ALL IN GAMES, TRIGGO,
    Po trzecie: byłem wewnątrz tego projektu i wiem dokładnie jak to (NIE) działa,
    Po czwarte: bajki to Ty piszesz i to w sposób bardzo niezrozumiały z powodu Twojego braku znajomości języka polskiego lub braku wykształcenia: "EWNOSC TYCH PANKW JAK MYS,ISZ?" - jak odpowiedzieć na taki bełkot?
    I po piąte ostatnie: parę razy proponowałem merytoryczną rozmowę na temat sposobu komunikacji, braku obiecanych informacji , braku publikacji i informacji w terminie, ale za każdym razem otwierasz kolejne 20 wątków, o mało merytorycznym charakterze, aby nie można było na tym forum pisać o faktach.

Gdyby Twoje wpisy miały jakąkolwiek wartość dla osób czytających to forum, szkoda by mi było czasu na odpowiadanie na Twoje wyimaginowane rewelacje, które spowodują wzrosty...

Poza tym, większość prawdziwych, ale krytycznych wiadomości o spółce jest kasowana :-(

• Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Oze [83.25.116.*]
    Dnia 2025-03-07 o godz. 10:46 ~Raf napisał(a):
    > Po pierwsze: prosiłem parę razy, żebyś nauczył się pisać po polsku i tak, żeby połowa tego co piszesz nie była z błędami.
    > Po drugie: chcesz spółki, które przyniosły straty, proszę bardzo: Berg, ECL, ICE CODE, RRH CODE, OXYGEN, ALL IN GAMES, TRIGGO,
    > Po trzecie: byłem wewnątrz tego projektu i wiem dokładnie jak to (NIE) działa,
    > Po czwarte: bajki to Ty piszesz i to w sposób bardzo niezrozumiały z powodu Twojego braku znajomości języka polskiego lub braku wykształcenia: "EWNOSC TYCH PANKW JAK MYS,ISZ?" - jak odpowiedzieć na taki bełkot?
    > I po piąte ostatnie: parę razy proponowałem merytoryczną rozmowę na temat sposobu komunikacji, braku obiecanych informacji , braku publikacji i informacji w terminie, ale za każdym razem otwierasz kolejne 20 wątków, o mało merytorycznym charakterze, aby nie można było na tym forum pisać o faktach.
    >
    > Gdyby Twoje wpisy miały jakąkolwiek wartość dla osób czytających to forum, szkoda by mi było czasu na odpowiadanie na Twoje wyimaginowane rewelacje, które spowodują wzrosty...
    >
    > Poza tym, większość prawdziwych, ale krytycznych wiadomości o spółce jest kasowana :-(
    >

POTRAFISZ KLAMAC LUB NIE MASZ WIEDZY BY PISAC ZE JRH PONIOSL STRATY NA TYCH SPOLKACH.

TAK TAK WEDLUG CIEBIE TO JANUARY KASUJE KRYTYCZNE WIADOMOSCI O JRH,TERAZ PRZEBILES SWOJA GLU-TA WSZELKIE BARIERY NIBY SWOJEJ INTELIGENCJI
    I moja odpowiedź wykasowana...
    Brawo!!!
    Druga również!
    Czy admin może sobie odpuścić?
    Podawałem informacje ze strony spółki!!!!
  • Re: JAK TAM CAMPS AI, ARABY, IGLOO? JAK 100ZL POSTY 5 LAT TEMU? Autor: ~Ksionc [37.225.62.*]
    Raf masz jakiś uraz do Ciszewskiego ?
    Ciekawe czy to puszczą ?— raf ma rację wpisy są kasowane trzeba utrzymać podstępu żeby przeszły .. i wcześniejsza odpowiedz raf też jest prawdziwa tak to wygląda.. oczywiście jest tu osobnik pod kilkoma nickami który próbuje zachukac prawdę .. i miażdży kto myśli wie że jest tak jak napisał raf ..
    Ale to widać po kursie że raf ma rację .. nikt tego nie tyka .. bo każdy wie jak jest ..
    Znam i lubię :-)
    To oze działa mi na nerwy z tym wprowadzaniem ludzi w błąd.
    Można rozmawiać, a nie obrażać i wypisywać głupoty.
[x]
JRH 6,87% 6,84 2025-10-02 17:01:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.