Czwartkowy szczyt miał pokazać, że Unia Europejska jest gotowa inwestować we własne bezpieczeństwo i uniezależniać się od USA jako gwaranta bezpieczeństwa. Liderzy 27 państw członkowskich w czwartek wieczorem na szczycie w Brukseli dali zielone światło planowi dozbrajania Europy,
Ja jednak dodaję POLHOLROZ Tam są handlarze bronią i będzie największa czysta marża ...a pośrednicy zarabiają najwięcej Ale POLHOLROZ bardzo wpłynie na ZREMB bo oni są w akcjonariacie
Dokładnie, podejrzewam że wszyscy powoli dobieraja phr, zamówienia innego kalibru tam będą, ale zremb i tak 50% mojego portfela jeszcze długo pozostanie
Patrząc na wykres to raczej spekula, (zremb obserwuje bacznie od 2022- i dobrze to widzę), coś tam protektora kupiłem, coś sprzedałem, ale mały pakiet, zremb Lubawa to jak cdpr i bit 11 w dobrym czasie. Protektor- jak jjb, lub farm51. Ale to tylko moja opinia.
PHR dopiero raczkuje i moim zdaniem przyspieszenie zbrojeń w Europie trochę zaskoczyło Holding. Największe zamówienia pójdą gdzie indziej, a Zremb powinien dostawać zlecenia przynajmniej od obecnych kontrahentów (Siły Zbrojne Niemiec i Szwecji), a pewnie dojdą nowi.