• co dalej....? Autor: ~ori [212.180.229.*]
    jutro kurs rusza ;-)? czy bliżej 16 kwietnia (XBOX DDS1 + 5ta rocznica DDS1). Za tydzień 13 marca pokaz zamknięty Road Truckers 2. Ciekawe czy uruchomią kartę Steam + trailer. Wracając do fundamentów. Liczba akcji pozostaje bez zmian => 2,5 mln sztuk. Przy kursie 40 zł mamy kap 100 mln, przy 60 zł = 150 mln. Dalej to jest kapitalizacja nie nadmuchana przy IP DDS. Widmo emisji motywacyjnej zażegnane, minimum na rok.
  • Re: co dalej....? Autor: ~Przegryw [37.248.171.*]
    Ja się nie wypowiem, bo się nie znam na inwestycjach. A nie znam się ewidentnie, bo mam tu akcje. Aż 1000
  • Re: co dalej....? Autor: ~OKI [89.64.8.*]
    to tak nie działa że teraz nagle ruszy na 100 zł , chociaż żeby nie było życzę tego sobie i wam
    musi się odwrócić sentyment do spółki z negatywnego na pozytywny a do tego potrzeba więcej pozytywów
    wyniki, pozytywne premiery, dotrzymywanie obietnic etc
  • Re: co dalej....? Autor: ~Przegryw [37.248.223.*]
    Mówiłem Wam, że jeszcze nigdy nie zarobiłem na żadnej spółce. A mam tutaj największe udziały. Wnioski proszę sami. Średnia 28
  • Re: co dalej....? Autor: ~Michał [79.184.83.*]
    Ciekawe czy tu nie ma haczyka. Program motywacyjny zzatwierdzilo walne więc walne powinno odwołać a nie zarzad
    dlatego mimo wszystko należy trzymać rękę na pulsie, program programem ale nie można dopuścić do emisji akcji i jak będzie potrzeba to zbierzemy się ponownie
    Ok, ale w espi się jasno zdeklarował a to zarząd / prezes przeprowadza cały proces formalny, zwołuje walne etc
  • Re: co dalej....? Autor: ~Worker [93.120.27.*]
    Wynagrodzenia się nie opóźniają?
[x]
MOVIEGAMES 1,65% 13,58 2025-09-29 16:36:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.