• Coś wisi Autor: ~Sas [185.235.206.*]
    Coś to ostatnio podryguje w gore i obroty się zwiększyły. Coś chyba wisi w powietrzu.
  • Re: Coś wisi Autor: ~jazlopa [194.126.165.*]
    Rekomendują zysk netto na poziomie 68 mln USD, to ponad 260 mln złotych zysku rocznie. Jeśli nie skupią akcji to będą mieli miliard PLN na koniec roku w kasie +- a jeśli skupią to zysk na jedna akcje bedzie 5 zł :D
  • Re: Coś wisi Autor: ~Nowy [83.31.166.*]
    Szkoda ze nie placa dywidendy tj tsgames
  • Re: Coś wisi Autor: ~jazlopa [194.126.165.*]
    Wszyscy lubią dywidendy, ale skupy mają również ogromną zaletę = rosną zyski na akcje. Umówmy się, pamiętając o 4 mln akcji, które już skupili w obrocie pozostaje 55 mln - 7 mln (zakladany skup 25) to 48 mln akcji. Skupili już polowe akcji z rynku a ja nie znam takiej drugiej społki. Aby kapitalizacja byla jak z debiutu akcje musialyby byc po 100 zł niedługo. Jak trend się odwróci to będzie nie niebo a kosmos
  • Re: Coś wisi Autor: ~Sas [185.235.206.*]
    Obie te spolki i ten i huuge jadą na jednym koniu. Są bardzo tanie. I czekają na impuls żeby chociaż 20 procent podskoczyć. Ja uciekam na takiej podbitce jeśli będzie. I odkupuje za 2/3 tego co mam. Uwalniając trochę kasy na perełkę w moich oczach, wciąż tani pkn. Nikogo do niczego nie namawiam , swoje przemyślenia pisze. Dylemat będzie czy zapisać się na skup czy sprzedac z mniejszym zyskiem przez gpw
  • Re: Coś wisi Autor: ~Grosik [46.112.106.*]
    Tu może być kosmos, ale też nie musi
  • Re: Coś wisi Autor: ~Nowy [83.5.102.*]
    Skup skupem a jak to wpłynęło na kur akcji ? Buhahaha zamiast po 170 to kurs po 17 zl i macie swoje skupy a dywideto kasa na koncie to to się liczy
  • Re: Coś wisi Autor: ~jan [5.184.218.*]
    Dywidendę trzeba wypłacić każdemu a skup jest w dużej mierze dla wybranego. Anton nie po to dokupił akcji żeby na nich stracić.
  • Re: Coś wisi Autor: ~gabrys [46.112.86.*]
    otoczenie nie pomaga :(
  • Re: Coś wisi Autor: ~Ja [89.64.11.*]
    Pomału idzie do góry, szkoda że na niskich obrotach.
[x]
HUUUGE -0,87% 22,85 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.