Widać, że jeszcze za dużo posiadaczy chce jechać na gapę. Ale to już końcówka wyłuskiwania po kilka kilo okcji od leszcza. Moje dostaną na poziomach + 3,5:) I tak zarobią bo średnio będą mieć niżej,haha
Dnia 2025-03-09 o godz. 13:36 vincent_v napisał(a): > Widać, że jeszcze za dużo posiadaczy chce jechać na gapę. Ale to już końcówka wyłuskiwania po kilka kilo okcji od leszcza. Moje dostaną na poziomach + 3,5:) I tak zarobią bo średnio będą mieć niżej,haha
od 4 lat tutaj tak jęczysz o ostatecznym odleszczaniu, jedynym leszczem tutaj jesteś ty bo zostałeś wyzerowany przez poznańską szajkę. Tutaj NIGDY NIGDY nie będzie więcej niż 1,5 zł!
Dnia 2025-03-09 o godz. 13:36 vincent_v napisał(a): > Widać, że jeszcze za dużo posiadaczy chce jechać na gapę. Ale to już końcówka wyłuskiwania po kilka kilo okcji od leszcza. Moje dostaną na poziomach + 3,5:) I tak zarobią bo średnio będą mieć niżej,haha
Dnia 2025-03-10 o godz. 12:55 ~inwestor napisał(a): > kto tak celowo dołuje ??????
No jak kto dołuje? Rynek to robi! Dąży do ceny realnej i godziwej dla tego waloru. Paru desperatów próbuje ratować kurs ale to pieniądze wywalone w błoto przy tym kursie.