Oby po tak długim oczekiwaniu wasza cierpliwość została wynagrodzona. Sam mam z czystej ciekawości 50 tysiecy akcji waszego brasa. Lubię i szanuję cierpliwych ludzi. Powodzenia.
Bywało, że i miałem ponad 200k akcji ale teraz zostawiłem dla obserwacji dokładnie 20000 sztuk i mam nadzieję, że jak kiedyś znowu tu zajrzę to się miło zaskoczę. Powodzenia!
Zaskoczony Dzięki. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem nabrałem brasa tego trochę ale zobaczymy w kwietniu. Na Fotovolcie się mało udzielam ostatnio, ale też mam mały pakiecik akcji. Wszystkiego dobrego.
Zaskoczony mam tych akcji prawie bańkę i chyba znów poległem. Ta spółka nie umie wykorzystywać szansy i iść za ciosem. zawieszą ją ponownie i niewiadomo na jak długo. przyznaje ze mogłem już nie kupować więcej.
Nie wiem dlaczego chcesz się poddać i zrezygnować tyle czasu czekałeś a teraz ustapisz? Z KPO są do pozyskania duże środki. Rudolf ustąp już z tym Fotovoltem oczywiscie że tam jestem i nie zrezygnuję z akcji i sprzedam je za jakiś czas z dużym zyskiem najprawdopodobniej w 2026 roku. Powodzenia, widać Bras nie uległ żadnej panice po przedłużeniu terminu zatem będzie dobrze.