Prawie Rok temu na prezentacji bylo mówione że czeka nas rekordowy okres. On to nazywał skokowym wzrostem. Po roku 15% to jest skok? Jeszcze parę takich i leci w przepaść. Obserwujcie raporty jak kasa topnieje.
Następny kwartał wyjdą na zero a później zyski. Miałem kiedyś inteliwise. Podobnie było. Niskie przychody na stracie a później ich wykupiła inna firma.
Przykro się na to patrzy. Miał być unikorn, ale niestety będzie wielka zmarnowana szansa, a szkoda bo to polski firma z inowacyjnym rozwiązaniem. Niestety nie wiedzą jak to spieniężyć. wciąż nie nauczyli się sprzedawać i zarabiać pieniędzy :( TO cud że przy tak ujemnych przepływach finansowych nadal są na powierzchni
Kwicz January kwicz a ja dobrałem znowu od leszczy pakiecik akcji, jaśli chcesz wrócimy do tego postu na poziomach 200+ mam czas i kapitał na longa, niby taka słaba spółka a ty zamartwiasz się o cudze akcje i pieniądze, siedzisz i wypisujesz, już nawet GONZO jest od ciebie bardziej ogarnięty i wie kiedy się pojawić i zniknąć xD Łucz się łócz giełdy