• wzrosty Autor: ~as [91.90.115.*]
    Czy ktoś tu jeszcze wierzy w wzrostu , napiszcie coś pozytywnego bo zaczynam tracić wiarę :-) Zero obrotów, zero ruchu w jedna lub drugą stronę
  • Re: wzrosty Autor: ~Naluzie [217.119.67.*]
    Kupiłem te akcje po przeczytaniu komentarzy „znawców„ równo przed rokiem, ale zaznaczam, że nie mam pretensji do nich bo pewnie mieli jakiś powód żeby tak zachwalać perspektywy dla tej spółki. Czuję, że zrobili mnie i innych „na wnuczka”
    Kurs może się zmieni przed 10 kwietnia bo mają ogłosić wyniki za 2024. Cierpliwych jest coraz mniej i może być różnie.
  • Re: wzrosty Autor: ~as [91.90.115.*]
    dziś coś zaczyna się dziać, są jakieś większe pakiety i obrót się zwiększył
    Dovado wyprzedajesz się , że takie Pakiety latają :-)
  • Re: wzrosty Autor: ~dovado [83.7.134.*]
    Trzymam spokojnie może jeszcze trzeba rok nie wiem sam zwątpiłem .Tak jest na giełdzie że jak już wszyscy zwątpią i sprzedadzą zaczynają się wzrosty.Nie będę powtarzał dlaczego kupiłem i trzymam .Prezes zapowiedział sprzedaż dwóch obiektów rocznie ale sprzedaje po jednym . Wcale się mu nie dziwię bo lepiej potrzymać Tak jak pisałem jak spadną stopy procentowe i PLN spółka będzie wykręcala potęrzna kasę .Sam jestem załamany kursem Wina właścicieli soółki że nie kupują na giełdzie dostając kilka mln rocznie dywidendy dywidendy co roku .Widocznie chcą zaniżyć kurs .
  • Re: wzrosty Autor: ~As [89.151.40.*]
    Kurs jest nisko, raczej nie spadnie niżej. Coś się dzieje, jakieś dziwne pakiety latają
    Za dwa tygodnie raport roczny, na razie nie widać gry pod wyniki. Pytanie czego możemy się spodziewać, nie ma również przesłanek, żeby wyniki mogły rozruszać spółkę. Czekamy tylko na co ?
[x]
PANOVA 0,00% 16,85 2025-09-26 16:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.