EBitD 12+ mld a kapitalizacja 15 mld hahah. A poza tym odpisy na aktywa węglowe zaraz będą odwracać, bo w UE rewolucja i zwrot 180. Ale to jest perełeczka
Wlasnie wszyscy czytają dokładnie o kolejnych odpisach , o utracie wartości i przede wszystkim o stracie netto i to duzej , a to jest najważniejsze . Założysz się że jutro od rana na PGE będzie na czerwono i to solidnie. Już dziś na tak wzrostowym, mocno wzrostowym rynku kurs PGE jakoś dziwnie wachał się góra, dół. Na fixingu też szykowali się do zwaly. To jutro będziesz ją miał i to sporą. Wiem to dobrze bo dziś dokładnie obserwowałem kurs z zamiarem kupna. Dobrze że nie puściłem żadnego zlecenia, więc może jutro na kilku % zwalę kupi się akcje na szybkie kółeczko kolego
Dnia 2025-03-05 o godz. 20:54 ~Andy napisał(a): > Wlasnie wszyscy czytają dokładnie o kolejnych odpisach , o utracie wartości i przede wszystkim o stracie netto i to duzej , a to jest najważniejsze . Założysz się że jutro od rana na PGE będzie na czerwono i to solidnie. Już dziś na tak wzrostowym, mocno wzrostowym rynku kurs PGE jakoś dziwnie wachał się góra, dół. Na fixingu też szykowali się do zwaly. To jutro będziesz ją miał i to sporą. Wiem to dobrze bo dziś dokładnie obserwowałem kurs z zamiarem kupna. Dobrze że nie puściłem żadnego zlecenia, więc może jutro na kilku % zwalę kupi się akcje na szybkie kółeczko kolego
Cześć. Ja bym się założył. Zajrzę na koniec dnia i zerkniemy kto miałby rację, co ?
Tak...ale są na minusie skoro gdyby nie te wszystkie jednorazowe operacje księgowe...to by było 1,38 zł na akcję....i trzeba zauważyć jedno gdyby PGE nie inwestowało przez 1,5 roku to by spłacili całe zadłużenie
Dnia 2025-03-05 o godz. 20:54 ~Andy napisał(a): > Wlasnie wszyscy czytają dokładnie o kolejnych odpisach , o utracie wartości i przede wszystkim o stracie netto i to duzej , a to jest najważniejsze . Założysz się że jutro od rana na PGE będzie na czerwono i to solidnie. Już dziś na tak wzrostowym, mocno wzrostowym rynku kurs PGE jakoś dziwnie wachał się góra, dół. Na fixingu też szykowali się do zwaly. To jutro będziesz ją miał i to sporą. Wiem to dobrze bo dziś dokładnie obserwowałem kurs z zamiarem kupna. Dobrze że nie puściłem żadnego zlecenia, więc może jutro na kilku % zwalę kupi się akcje na szybkie kółeczko kolego
Przypominam Ci się kolego. Nie było dziś zwały na szybkie kółeczko kolego. Tak samo nie pisze się "wachać", a przed "że" stawiamy przecinki. Jest nas w Polsce około 50 tysięcy. Nie wiem ile milionów Ty masz wrzucone w GPW, ale uważaj na te "wachania". Z dobrego serca życzę, bez uszczypliwości. Miłego dnia.
To już wszystko teraz wiem Andy zawsze trafia w punkt dolek i górkę to samo pisze i robi na Pepco sprawdzę czy działa na polsat i jsw zna każdą spółkę jak swoją kieszeń tylko wybiera dni czerwone i zawsze sprzedaje w dni zielone po prostu talent tak Andy
Dnia 2025-03-07 o godz. 22:30 ~axa napisał(a): > Solidnie jesteś wal. Niety
Andy Andy [5.184.193
Założysz się że jutro od rana na PGE będzie na czerwono i to solidnie. Już dziś na tak wzrostowym, mocno wzrostowym rynku kurs PGE jakoś dziwnie wachał się góra, dół. Na fixingu też szykowali się do zwaly. To jutro będziesz ją miał i to sporą.