• OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    UPADŁY ANIOŁ BIZNESU
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~ff [80.50.235.*]
    są firmy które by dużo dalu by wejść na giełdę. NAjlepszym sposobem jest kupienir firmy która już na niej jest. Przykładem może być hawe
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~Tadeuż Muhomorek [83.8.120.*]
    Uciekać Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuciekaććććććććććććććććććććć :))))) :PPPP będzie zwała na 4 grosze wyyyyyyyyyyyyyywalaćć :))))) jedziemy na POŁUDNIE
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~ostatnie podrygi [91.150.176.*]
    Krosno ma się dobrze.Rozpoczął się wlasnie remont wanny szklarskiej .Odradza się produkcja ręczna.Syndyk z powrotem przyjmuje ludzi do pracy.Odprawy i zaległe należności pracownicze wypłacone.A byłym właścicielom czyli akcjonariuszom można polecic podręcznik tapetowania ścian.Już wkrótce będzie bardzo przydatny.
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~były [93.105.50.*]
    Odprawy i zaległe należności pracownicze wypłacone......przez Fundusz Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych do wysokości zgodnej z ustawą..
    Pozostałe składniki / ekwiwalent,odprawy i odszkodowania ponad kwoty ustawowe/ winien zapłacić Syndyk.Wypłata z FGŚP to zwiększenie zadłużenia firmy.
    Zaległe zasiłki chorobowe wypłacił ZUS - kolejna pożyczka dla KHS.
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~pred [195.136.30.*]
    No i sie doczekekaliśmy końca :D:D:D

PRZYPOMNĘ
    W przypadku Krosna, które jest obecnie w trakcie upadłości likwidacyjnej należy mieć na uwadze, poza postanowieniami Regulaminu GPW także przepisy ustawy o ofercie publicznej. Zgodnie z art. 91 ust. 10 oraz ust. 9 w przypadku ogłoszenia upadłości likwidacyjnej wycofanie akcji z obrotu na rynku regulowanym następuje w terminie 6 miesięcy od dnia uprawomocnienia się postanowienia o ogłoszeniu upadłości danej spółki. W przypadku Krosna takie uprawomocnienie nastąpiło 30 KWIETNIA 2009 r.

a z wypowiedzi prezesa tez można wysnuć że pozostaje mu tylko prosić :D:D:gdyż wszelkie drzwi zostały już pozamykane :D:D:D:D

Jeszcze dziś znów ktoś z ukrytego bedzie sie pozbywał, karty zostały rozdane i syndyk juz pozamiatał :D:D:D:D

* W * O * D * O * S * P * A * D *
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~RedFox [83.18.62.*]
    po pierwsze:
    tak się składa, że przeczysz sam sobie - skoro wycofanie akcji z obrotu następuje po
    6 miesiącach od daty uprawomocnienia wyroku czyt. 30.04.2009 to jak to wyliczył krzysogi KHS notowane powinno być do 30.10.2009, a nie jak twierdzisz do 27.09.2009- nie miałeś o tym pojęcia dopóki nie umieścił tego w swoim wątku w/w uzytkownik!
    po drugie:
    dzwoniłem do działu notowań GPW, ale to pozostawię na odrębny wątek...
    po trzecie:
    jak wspominałem wcześniej - jeśli akcje KHS nie zostaną wycofane z obrotu po 27.09. wpłynie stosowny wniosek do odpowiedniego organu na temat próby manipulacji kursem przez niejakiego użytkownika forum publicznego o nicku PRED. Nie sądzę aby uleczyło to twoją głupotę ale warto spróbować...
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    No i pred doigrałeś się. A ostrzegałem. Naprawdę dużo ryzykujesz nie wiem czy nie więcej jak można tu zarobić.
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Bambo niech sobie piszą - pisałem że nie mam akcji KROSNA

wiec nie mam w tym interesu :D:D:D:D:D

rozumiem ich rozżalenie - też bym winnił wszystkich w koło gdybym tak jak oni miał akcję KROSNA i nie miął chętnych na ich kupno :D:D:D:D

moje posiadanie KROSNA skończyło sie z dniem ogłoszenia upadłości :D:D:D:D:D

współczuję Ci RedFox
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~RedFox [83.18.62.*]
    Stary to ja współczuje tobie głupoty, bo jak widać nic nie dociera do twojego pustego łba... A powtarzać się nie zamierzam...
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~max [89.167.45.*]
    Dnia 2009-09-18 o godz. 14:44 ~RedFox napisał(a):
    >
    jak wspominałem wcześniej -
    > jeśli akcje KHS nie zostaną wycofane z obrotu po 27.09.
    > wpłynie stosowny wniosek do odpowiedniego organu na temat
    > próby manipulacji kursem przez niejakiego użytkownika forum
    > publicznego o nicku PRED. Nie sądzę aby uleczyło to twoją
    > głupotę ale warto spróbować...

o tym samym wniosku pomyślałem: chwasty trzeba wyrywać, nawet jeśli ciężko czasem sie schylić. Będzie wystarczyło sprawdzic przez odpowiednie organy, czy mr PRED ma na rachunku zrealizowane zlecenia kupna akcji w czasie gdy publicznie rozpowszechniał takie informacje.
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~praw12 [85.232.251.*]
    ostatnie 5 dni na giełdzie. robi się gorąco. Prośby prezesa nic nie dadzą.
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~kwiatu33 [87.205.74.*]
    lol co ty piszesz za bzdury...........ku.....a mamy juz poniedziałek obudź się.....po weekendzie
  • Re: OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA??? Autor: ~krs [83.9.43.*]
    papier nie schodzi w tym tyg z gpw, zadzwońcie i sami sprawdźcie nie wierzcie co tu piszą ludzie
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.