analiza wsteczna zawsze skuteczna jak sie patrzy wstecz i widzi o ile było taniej to się myśli ze na spolce x ludzie zarobili. Jak spojrzysz na kernela w ten sam sposób po ile był miesiąc temu a dzisiaj to tez uznasz że tu niezle można było zarobić a ty pewnie rozpamiętujesz swoją stratę bo pewnie wystraszony delistingiem sprzedałes na minusie i teraz ze złości wyładowujesz frustracje na forum. Misiu jeszcze masz szansę na kernelu odrobić straty. Tu jeszcze jest pole do wzrostów.
Widzisz jak mało wiesz gdybyś czytał wszyto co pisze to byś teraz głupot nie pisał opisywałem co kiedy kupowałem i sprzedawałem więc kto czytał ten wie a kto pisze takie głupoty jak ty no cóż a jeśli widzisz potencjał to bierz jak dla mnie jest dużo spółek z większym potencjałem i przede wszystkim z szybką możliwością wzrostu a tu moze kiedyś napewno nie teraz
Siedzę żeby nauczyć się psychiki takich jak wy to duża wiedza i doświadczenie co. Kieruje ludzi to takiej strategii jak wasza że można zarabiać bardzo dużo a wy mimo to siedzicie i siedzicie i w zasadzie wymyślacie tylko kolejne bzdury i tak od co najmniej 1..5 roku bardzo dziwne podejście
nic takiego nie pisales misiaczku XD jakies tydzien-dwa temu zaczales twierdzic ze robisz kolka takie ze hej, ale mimo prośbi grozb wiac nic nie pokazales na potwierdzenie
hemp i cannabis? ales se znalazl branze, jakis rok dwa za pozno haha
No widzisz sprawdź sobie dobrze zaczęłam pisać jak kerner był po 7 zł i tak zaczęła się przygoda pisałem dokładnie kiedy wchodzę kiedy zamykam pozycję na co liczę itp a typy spółkę za żelem od cdr po 100 zł to forum się śmiali że w rok będzie ci najmniej 100 i tak było później zacząłem pisać o Lubawie po 2.8 i innych tłu zremb itp też było tylko śmianie łącznie podałem wam na talerzu 26 typów które do dziś zarobiły krocie a zaklinanie waszej zeczywistoaci nic nie da wssytsko można sprawdzić więc nie ma sensu wasze plucie na mnie wasza zawiść wasz bul czasem nawet staram się was zrozumieć że bardZo was musi boleć nie wykorzystana sytuacja No ale cOz ostatnie tyły z przed 4 miesięcy to był cle mlk AGROTON imc ksg wtedy też wasza reakcja był śmiech wystarczy spojrEc na wycenę dziś śmiejcie się dalej tyoy z przed 3 tygodni zremb Lubawa pmg protektor śmiejcie się dalej typy nowe CANNABIS HEMP do zobaczenia wkrótce śmiejcie się śmiejcie
czyli naganiasz na wydmuszki ktore nie zarabiaja tylko akcje emituja i opowiadaja o tym ze beda sprzedawali helikoptery :D bylem na takiej spolce jak pmg z tej samej grupy prognus sie chyba teraz to nazywa. kupili spolke w sprawozdaniach okragle zero non stop i sprzedaja akcje ciagle a espi po paru miesiacach przekazujja. spolka nic nie produkuje tylko opowiada bajki i sprzedaje akcje takim jak ty jeleniom. nietrudno zrobic podbitke jak spolka ma kapitalizacje 4 miliony tylko czesc z was zostanie z tymi akcjami pozniej i bajkami o helikopterach. pamietam jak robili tak naa lmgames od 20zl jak to bedzie pieknie i juz idzie na 80, dzisiaj jest pewnie ponize 1zl, spolka nie ma juz produktów nad niczym nie pracuje bo nawet pracownikow zwolnila a ludzie tam nadal sa z tymi akcjami i czekaja na cud co jakis czas nagony znowu opowiadaja o jakichjs funduszach arabskich i robia podbitke na ban.krucie.
nikt nie chce tu towich porad, znajdz sobei jakis kolegow a nie tu ferment roznosisz jak taki z ciebie gigant inwestowania to super, ale nie interesuje to niekogo :) jak chcesz sie pochwalic wklej pita bo uwierz mi ze jestes slabszy niz ci sie wydaje :P wiesz kiedy ja mam dobry rok na gieldzie ? jak place danine solidarnosciowa na koniec roku i jakos nie latam po forach i nie szpanuje ile to nie zarobilem :) , a z tego co tu pisza to wysmiewaja cie juz na kilku forach takze nie osmieszaj sie juz wiecej i znikaj bo nikt nie chce tu ciebie wiecej sluchac ....naprawde.... nasze akcje = nasze pieniadze=nasze szanse = nasze zwyciestwa=nasze porazki a tobie nic do tego chyba co ?
brałbym ale już nie mam za co pisałem tu pare tygodni temu że dokupiłem po 14,5 czy 15 już nie pamietam bo wyglądało mi na to że to ostatnia szansa na taka cenę więc jak widzisz i tu można było zarobić więc nie wiem po co te twoje żale. tak ja nie znam drugiej takiej spółki na której są takie perspektywy jak tu przy optymistycznym scenariuszu czyli koniec wojny i wygrana w sądzie.
capar jeszcze na zadnej spolce nic nie osiadnal poza produkcja i sprzedaza akcji oraz bajek jak bedzie pieknie. byla moda na konopie to zalozyli cannabis teraz jest wojna to opowiadaja bajki i helikopterach. jak jutro bedzie moda na kubusia puchatka to zmienia nazwe cannabis na piekny miś i będa opowiadali ze zaczna produkcje pluszaków.
Żadnych biletów nie kupił do USA bo nie musi kupować. A Wojna jeżeli tak to Was interesuje skończy się gdy Ukraina i Rosja zaczną prowadzić rozmowy a jak narazie nic na to nie wskazuje, w bardzo i to mega bardzo optymistycznej wizji może lipiec zakończenie wojny układ pokojowy oczywiście będzie zawarty na niekorzyść Ukrainy strata 20% terytoriów. Możecie się zgadzać lub nie ale w obecnej sytuacji inwestowanie w Kernel to olbrzymie ryzyko straty zwłaszcza gdy jest napompowany sztuczną bańką przez Romantyków o zakończeniu wojny. Poczekam aż spadną ceny akcji i wtedy pomyślę o ryzyku wejścia w Kernel zresztą jest też dużo innych fajnych spółek xD