Dzisiaj zgodnie z przewidywaniami jest na czerwono. Czego innego można oczekiwać od firmy znanej z oszustw "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę"?
Witam wszystkich , ale odniosę się docelowo do pan / pani o ps. ktoś . Mam wielką prośbę o nie doradzanie o nie obrzydzanie nam naszego waloru. Wszyscy tu obecni jesteśmy dorosłymi inwestorami i świadomi ryzyka jakim jest GPW. Proszę o nie zaglądanie na to forum i skierowanie Swojego dobrego serca np do HOSPICIUM tam ludzie leżą samotni ciężko chorzy potrzebują wsparcia i pokrzepiającego słowa. My inwestorzy jesteśmy tu bo mamy marzenia i chcemy zarobić pieniążki. Pozdrawiam z szacunkiem pana//panią ps. ktoś.. Tradycyjnie życzę wszystkim akcjonariuszom wytrwałości i mega zarobku.
Mam do Ciebie prośbę. Napisz, proszę do prezesa SVE, aby przestał kłamać lub objął stanowisko polityczne, gdzie codziennie wszyscy kłamią. Tam pasowałby idealnie.
Fajnie byłoby zarobić i aby kurs był wysoko, ale przy takim podejściu do zarządzania spółką, to nie wydaje się być możliwe.
Nie doradzam, nie obrzydzam. Jedynie czasami zamieszczam cytat "mamy lek, itd." Wpływu na kurs nie mam. Przypuszczalnie zgodzisz się ze mną, że zmiana prezesa byłaby dobrym posunięciem i rynek mógłby zareagować pozytywnie.
WITAM KTOS masz rację , ale my to wszystko wiemy. Liczymy ,że zarząd z prezesem na czele odrobili lekcje typu mamy czy nie mamy wybudujemy czy nie wybudujemy . Więc jest tu potencjał do wzrostów te wszystkie głupie obietnice już były teraz niech to wszystko ruszy i każdy z nas zarobi oby jak najwięcej, szacun dla Ciebie za wytrwałość w pisaniu poglądów.
Zarząd odrabia lekcje cały czas, drukując kolejne akcje i ogłaszając kolejne kłamstwa. Na szczęście już nikt nie nabiera się. Niesamowity jest prezes, który cały czas nie może przyjąć do wiadomości, że numer "mamy lek" można było zrobić tylko raz. Aktualnie przez 14 miesięcy nie potrafi otworzyć "mamy CBR".