Squaber na 10 razy tylko 1-2 razy trafia. Ciekawe czy tym razem :) Ci wszyscy youtuberzy to fantaści, gdyby dobrze inwestowali to nie potrzebowaliby walczyć o klikalność i marketingi DM i innych firm. Statystycznie każdy obywatel jak coś powie to za którymś razem trafi i to trafienie rozpromuje.
Do momentu kiedy są shorty i nie schodzą nagle (patrz nagle obroty nie skoczą do przynajmniej 60mln ) to kiszonka 23,50-26,50, a może w węższym zakresie od 24. A potem albo shorty doładują , albo jakies oznaki fundamentalne spowodują zmianę ich decyzji. tyle w temacie
tyaaaa jutuberzy tylko nabijają sobie kabzę na oglądalności wszelkich filmików i reklam, reklam DM czy produktów do tradingu, którzy ich sponsorują, niektórzy jakieś marne książki promują. Wszyscy udają, że są świetni.
Niektórzy wręcz pracują dla kogoś i naganiają nachalnie, żeby np. klienci DM mogli się wysypać bo maklerzy chcą jakoś sie wykazać, a tez im nie idzie, inni mniej mniej nachalnie. Inni zgrywają świętoszków, że tak sobie tylko ona ekranie gadają i nikomu niczego nie rekomendują :D
A zasadniczo jak pisałem wyżej satystycznie każdy Kowalski czy Nowak mógłby co jakiś czas co trafić.
Jakby byli takimi super inwestorami to by nie siedzieli całymi dniami i co chwilę wrzucali filmików i nawoływali do "łapek" lików i innych :D:D:D Ale ciemny lud kupi wszystko.
No i tak jak pisałem wyżej, bujanie w ustalonym zakresie :) trochę o 50groszy go pod opublikowaną (i znaną) historię wyłamali, ale koncepcja pasma do poruszania się widoczna gołym okiem od pewnego czasu. Któryś raz z rzędu kilka złotych do wyjęcia było.
Co nie zmienia faktu, ze jak już ruszy kiedyś to nie będzie 35zl tylko 80zl. Tylko jak pisałem min. 50 mln obrotów 1-2 sesje. Inaczej będzie kanał. Jak się rynek zorientuje ze w Europie w kolejnych 5 latach węgiel koksujący będzie jak chleb z rana. Tyle inwestycji ze stalą, nie tylko zbrojeniówka. Energetyka, infrastruktura, kolej, budownictwa itd. Tyle tylko, że Squaber mówił, że to już w tym ruchu co przy 26 wisiało. A to dopiero nastąpi. I dopiero wówczas to będzie perła giełdy.
A teraz kto co lubi robić - albo kółeczka po kilka złotych od górnej bandy do dolnej i odwrotnie, albo kupić i zakopać na 2-5lat i potem liczyć górę hajsu.
Jakby wszystkie spółki na gpw miały taką zmienność do robienia pięknych kółek w krótkim czasie to ociekalibyśmy kasą :)) JSW to jest nasz skarb narodowy do kręcenia kółek i soczystej złotej zabawy.
Ta spółka to raj inwestycyjny. Bardziej będzie kolejny zapis na kawalerkę. Ale na lody z dzieciakami też pójdę :) Mega. Oby wszystkie spółki tak się zachowywały i dawały wielokrotnie zarabiać w krótkich okresach.
I kolejne kółeczko. Mega spółka. To jest ewenement. Po kilka złotych co chwilę praktycznie się kręci. Maszynka do zarabiania pieniędzy. No ale chyba już najwyższy czas na jakiś dłuższy ruch... Najpierw kilka razy na kółkach zarobić, a potem na dłuższy termin. MEGA!
I niech mi ktoś powie, że ta spółka nie jest fantastyczna :) i że nie jest maszynką do zarabiania. Na fixingu kilka dni temu można było srogo zarobić w kilka minut, kolejne kółeczko po chwili. I kolejne. Pięknie :)