Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-gpw/profil-akcji-mrc,wId,17523,tab,przebieg-sesji#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Dnia 2025-03-05 o godz. 10:14 ~Niesprzedam napisał(a): > Czy zorganizowana grupa przestepcza zwariowała z tymi zleceniami po 1 szt.?
zakrywają podaż , żeby nie było widać , że nic na sprzedaży nie leży , nie ma to znaczenia , pokazują że są i pilnują , ja tam czekam na dywidendę spokojnie i na dalszy rozwój sytuacji , grupa przestępcza w zmowie wiadomo z kim
Dnia 2025-03-05 o godz. 11:51 ~Niesprzedam napisał(a): > W zmowie z wiadomo kim, to prawda. > > Jesteśmy tu gdzie jesteśmy. > 5 rok > Na czym wiesiowi zalezy: na mocniejszym dołowaniau kursu, na skupie tych akcji za 46-43, na zdjecieu z bananeiro? > > Jeszcze z: > > rok > 2 lata > 5 lat > 75 lat > > No ile jeszcze? > Długo jeszcze? > > Idą na 41 a potem znowu w górę do 66? > Tylko z kim? > > Ja mu nie oddam ponizej 150. >
Piszesz i wiesz że o kursie on decyduje czy to kasa spółki czy swoja , ja mu oddam znowu po 100 w skupie dywidendowym , taniej ani sztuki , całe zasoby gotowkowe (obli) MRC ma w SILNYM PLN .tyle
Ja jestem w szoku, że ludzie dalej nie rozumieją skupu dywidendowego i płaczą nad redukcją!
Co cię obchodzi czy się zapisał czy nie! To tak jak by była normalna dywidenda i byś płakał, że jak masz 100 akcji to dostajesz mniej niż ten kto ma 1000 akcji.
Ogarnij się bo kompromitujesz się z tą redukcją.
Dali 15 mln zł na dywidendę. Postanowili za to skupić akcje. Mogli Ci rozdać te 15 mln po równo na akcję i dostałbyś jeszcze mniej niż przy skupie (bo nie wszyscy się zapisali).
Brak słów. Nic dziwnego, że rozgrywają takich geniuszy.
Najważniejsze, że wiesio się zapisał. Gdyby się nie zapisał nie byłobby skupu dywidendowego. I niczego innego. Zadnej dywidendy. wiesio robi jak mu pasuje.
No tak usprawiedliwiać Wiesława... Tylko po co? Wiadomo, że na skupie akcji NAJWIĘCEJ zarobi ten, kto ma najwięcej akcji. Więc trudno o inne komentarze niż te powszechne. Nie łudź się, Wiesław zarobił najwięcej i nic tego nie zmieni. Skup nie był pod małych, tylko dużych i też tego nic nie zmieni. A jeśli uważasz inaczej - przedstaw liczby. Kto ile zarobił na skupie...