• 30 gr Autor: ~Kriss [37.109.160.*]
    Tam zmierzamy,brak całkowity popytu
  • Re: 30 gr Autor: ~Misiu [31.0.90.*]
    Nie no co ty. Przeciez to tylko korekta i teraz jest akumulacja :-) tak walibaba mowil a on sie nigdy nie myli :-)

A tak na poważnie to masz racje, kupujących nie ma w ogóle a szczury muszą się ewakuować bo wiedzą co się święci także oddają powolutku żeby nie siać paniki ale nawet tego nie ma komu odebrać no i kurs leci. Teraz będzie spadać powoli przez następne 3-4 miesiące być może doleci do 30gr. Jednak najweselej będzie w drugiej połowie roku :-) bo wtedy będą uciekali wszyscy i to w popłochu :-)
  • Re: 30 gr Autor: ~Alibaba [95.214.217.*]
    zobacz jaki popyt był litopad-grudzień 2022 a jaki potem , produkujcie się dalej . Wujowie dobra rada bez akcji.
  • Re: 30 gr Autor: ~Piotr [78.30.99.*]
    Idzie jak ulał na 30 groni
  • Re: 30 gr Autor: ~Alibaba [81.210.4.*]
    Mało wpadło w koszyki po ~45 groszy , dacie coś więcej ?
  • Re: 30 gr Autor: ~Misiu [31.0.77.*]
    walibaba dostaniesz tyle że nie udźwigniesz :-) zakład?
    dawaj, sprzedaj to co się zostało uwolnij sie od Sfinksa.
  • Re: 30 gr Autor: ~Misiu [31.0.77.*]
    ja mam 100 sztuk które kupiłem po 60gr za twoją namową ponad rok temu kiedy naganiałeś innych i pisałeś że już taniej nie będzie pamiętasz?
    to dawaj jutro na 45 groszy Misiu
  • Re: 30 gr Autor: ~Misiu [31.0.94.*]
    czyli nie pamiętasz a raczej udajesz że nie pamiętasz. pozatym to śmieszne rzeczy piszesz. ja nie mam i nigdy nie mialem zadnego wpływu na to jaki jest kurs tej spółki. wpływ na to ma zarząd i osoby zarządzające tym przybytkiem.

Tak dla przypomnienia kilku faktów dotyczących tej firmy:
    - od kilkunastu lat przynosi wyłącznie straty
    - ujemne kapitały własne
    - miało być 30 nowych restauracji w poprzednim roku, nie ma
    - miały być restauracje w Egipcie, nie ma
    - miała być sieć hoteli, nie ma
    - za to jest kredyt na ponad 70ml i od tego roku trzeba zacząć go spłacać. Na początku roku bank jeszcze zlitował się i odłożył spłatę na drugą połowę roku. Co będzie dalej? Jedno jest pewne, nie stać ich na spłacanie rat.

Jest podobno szansa że będą wydobywać ropę naftową w Zalesiu wtedy kurs ma tak wystrzelić że aż misiowi buty spadną :-)
[x]
SFINKS -3,18% 0,43 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.