• Reprezentant mniejszościowych Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Dareczku a co z tym przedstawicielem mniejszościowych w radzie nadzorczej Energa o którym tak pisałeś w poprzednim roku po? Czy jest nim Pan prezes czy może Pan Olechnowicz? Bo jakoś przegapiłem to info? A może oboje są tylko w przebraniu kreta lub roli agenta?
  • Re: Reprezentant mniejszościowych Autor: ~Wieloryb [147.161.249.*]
    Dnia 2025-03-05 o godz. 05:16 ~Pepe napisał(a):
    > ......... Czy jest nim Pan prezes czy może Pan Olechnowicz? Bo jakoś przegapiłem to info? A może oboje są tylko w przebraniu kreta lub roli agenta?

Oboje? Zdemaskowałeś jakąs opcję żenska w tej parze? To by zdecydowanie wskazywało na rolę agenta znaczy agentki jednej z nich . A moze warto dłuzej pospac i nie pisac bredni o 5 rano? Tylko pytam. Uwierz mi, nikt nie czeka z niecierpliwoscią na twoje komentarze, wiec nie musisz sie az tak spieszyc. Wstan o 10, chwilę pomysl, i jesli masz o czym wtedy napisz.
  • Re: Reprezentant mniejszościowych Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Zresztą na tak proste pytanie nie umie nikt odpowiedzieć po roku!
  • Re: Reprezentant mniejszościowych Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    A co Wieloryb ty z tych którzy wstają o 10 jak mamusia obudzi i zrobi śniadanko z mleczkiem że pracować nie musisz czy raczej 800+ wystarczy na przerzycie a pracy dla ludzi z ytwoim wykształceniem nie ma że przed 6 to za wcześnie? Pytam Cie za tem jeszcze raz: Kto reprezentuje nas w radzie nadzorczej?
[x]
ENERGA 0,82% 14,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.