Jedyna ? Sprawdź medinice. Uzyskali certyfikat, kurs lekko podbił 15 %. Też mają podobno przełomowe urządzenie. Dwa tygodnie po certyfikacji kurs jest niżej niż przez certyfikacją.
Jak będzie certyfikacja i za tym posypią się pozytywne fajne komunikaty, to sky is the limit. Ale jeśli nie będzie żadnych komunikatów to spokojnie wracamy na 1 zł
Całkiem inne urządzenie, nie ta skala, tu jest jeszcze Skaner Ran. Ale zgadzam się, że wszystko zależy od ESPI, konkretów. Jeśli za MDR pójdą kontrakty ze szpitalami to 10zl to będzie w jedną, dwie sesje. Zobaczymy.
Nie wiem jak długo inwestujesz w tą spółkę, ale uwierz, że to co jest białe tutaj nie zawsze jest białe. Prezes prowadzi naprawdę "specyficzną" politykę komunikacji.
Praktycznie po ostatnich wojażach wystawienniczych z jego komunikatów w mediach społecznościowych nic nie wynikało. Niby jest zainteresowanie ale brak umów i brak sprzedaży.
Fantom miał już śmigać sprzedażowo w 2023. Yoshi miała być spółką 2024. Jak jest, wszyscy widzą.
Jeszcze mnie taka refleksja naszła, bo mam też duży pakiet Synektika, a ostatnio było ABB, czy myślicie, że naszemu prezesowi nie marzy się takie ABB np. przy kursie 100zł... Więc wydaje mi się, że w swoim czasie zarząd zadba o kurs, bo to przecież on ma najwięcej akcji.