To nie prawda, sytuacja geo nie dotyczy Energi. Mały gracz prawdopodobnie GG wykorzystuje zwałę na szerokim i sytuację geo. Wiem jednak, że cały czas traci akcje.
, Napewno nikt z nas bo trzymamy w ramach GG i to stabilizuje rynek -mozna wyobrazic ile to by spadło gdyby nie umowy Tutaj sprawa prosta bo ameryka oszalala i jak padnie ukraina to staniemy w pierwszej lini zagrozenia a w historii 2 razy tak było ze jak padlo to panstwo to i Polska tracila niepodległosc Drugi fakt to ze fundusz zapewne jest nabity pod korek i byc moze tak jak my liczył na szybkie roztrzygniecie sprawy Skoro przekaz fafary mowi ze to potrwa wiec po co spieszyc sie z zakupami nawet gdy znajddzie sie ma to gotowka Kolejna sesja pokazuje ze akcji do oddania jest duzo Przypuszczalnie fundusz rozumie ze jest tanio ale moze brałc przy coraz nizszej cenie Po drodze dojdzie do wykoszenia nadmiernych optymistow ktorzy postawili na kredyt Fafara dal czas ale nic nie zrobił zeby weszły kolejne fundusze bo tylko nowy fundusz uratuje kurs Zatem chyba spadki potegowane geopolityką Moze tak to jestgrane =napewno akcji jest bardzo duzo do sprzedazy
Dnia 2025-03-04 o godz. 17:28 ~tor napisał(a): > , > ....Tutaj sprawa prosta bo ameryka oszalala i jak padnie ukraina to staniemy w pierwszej lini zagrozenia .....
Chciałbym zwrócic uwagę że w czasie gdy był dzisiaj dołek na kursie Energi, zarówno Eur/PLN jak i USD/PLN były stabilne a nawet PLN się wzmacniał nieznacznie na obu parach, więc sprawa nie jest aż tak prosta myślę.
To ze waluty byly stabilne moze swiadczyc ze ciagle są nadzieje ze tramp znow cos odwroci ogonem Zloto rekordy usa wysoko ,a gpw tania wiec trzymaja kase na zakupy ale to nas nie dotyczy bo tu wszyscy są załadowani
To jest śmieszne ale mam wrażenie, że chodzi tylko o moje akcje. Otóż oświadczam Wam, że mam bardzo dużo czasu i jestem dosyć młody więc możecie mi naskoczyć. Mi już nawet nie chodzi o zarobek to dla mnie teraz jest zabawa jak najwięcej akcji Wam wyszarpać :))))))))
Oczywiście, że tak Wielorybie ale poza tym, że piszesz logicznie kupuj akcje tak jak ja. Będzie frajda jak na 20 zł będą pędzić w podskokach jak zające.
Jak dużo do oddania to oddajcie jeszcze niżej. Wielu z GG ma akcje poza umowami i tak manipulują rynkiem. Jak zrobicie już 3 dołek a brakuje do 12.5 pln niewiele to będziesz pisał, że Europa nareszcie się zbroi i za 10 lat będzie militarnie niezależna a rosja jest zainteresowana raczej rosnącą potęgą chin.