• Ach Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Ta nasza perełka znowu pięknie leci w dół i cały wzrost stracony. Oczywiście wszystko pewnie dlatego że rekiny odbierają akcje od niecierpliwych. Pewnie ten zarząd kupuje akcje bo będą śmigać najmniej po 10 zł a najwięcej po 150 według tutejszych naganiaczy.
  • Re: Ach Autor: ~Kar [83.21.102.*]
    A było mówione Luk, abyś sprzedał. A tak to siedzisz i znowu marudzisz. Ty się wykończysz na tym NC.
  • Re: Ach Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Ty myślisz że normalny człowiek który ma trochę akcji robi to co piszą mu ludzie na forum. Spokojnie ja mam czas i te akcje mogą długo leżeć na moim rachunku. Dobrze jest sprawdzić ilu jeszcze obrońców spółki jest na forum. Brakuje jeszcze Pegaza i klawisza.
  • Re: Ach Autor: ~Apis [87.205.85.*]
    Spadki przy małych obrotach .poza tym akcje to nie drzewa i nierosna do nieba
  • Re: Ach Autor: ~Kar [83.21.102.*]
    To nie marudź. Bo człowiek chce tutaj poczytać coś sensownego lub dowiedzieć się o czymś, a nie czytać Twojego stękania, że kurs spadł. Trudno aby zawsze było na plusie i to na plus 10. Czekaj na walne i nie płacz
  • Re: Ach Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Jak chcesz poczytać coś sensownego to radzę czytać espi od spółki a nie forum bankiera. Ja wiem że spadki to naturalna rzecz na giełdzie ale dlaczego jak za każdym razem trochę urośnie to po kilku dniach kurs wraca do bazy ? Kto w miesiąc zrobił obrót najwyższy w historii tej spółki bo ponad 10 mln akcji się obrucilo i nikt progu nie przekroczył ? Były prezes zaraz po odejściu sprzedał prawie 3 mln akcji w dołku po co skoro spółka zmierza w dobrą stronę ? I co niby teraz na tym walnym się dowiemy co już nie wiadomo ? Te walne to czysta formalność.
[x]
MEDTECH 0,37% 0,27 2025-09-26 15:03:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.