No to tym razem głebsza korekta bedzie na ELT, podpobnie jak na ATREM. Sporo wzrosły, więć musi byc kiedyś odreagowanie w dół. Obstawiam że zjedziemy do 40, mze niecałych i potem winda w górę Ale to mój subiektywny osąd sprawy, fakt że chce dobrać na lepszych warunkach ;)
śmiem twierdzić, że to ty bajki tu piszesz zawłaszając całe forum swoimi wypocinami a że ELT jedzie w dół to fakt i nie zmienisz tego i tyle to czy to korekta całego rynku czy zmęczenie kursu - to rzecz wtórna
Cytuję: "No to tym razem głebsza korekta bedzie na ELT," gdzie ta korekta?, stwierdziłeś coś w czym nie miałeś racji. Naraziłeś akcjonariuszy na niekorzystne rozporządzanie majątkiem osób które CI uwierzyły. To gruba manipulacja za którą możesz mieć postępowanie z ramienia KNFu. Odpowiednie dokumenty mogą zostać przedłożone.
Qbq - kojarzę twój nick, jeśli nie mylę się to jesteś tutaj już sporo czasu, już od poziomów jednocyfrowych. Dam ci jedną radę - kup papier i niech siedzi na rachunku bez zmian - ja też w przeszłości próbowałem kilka razy łapać tutaj górkę i dno - czasem się udawało, a czasami nie, szczególnie, że to nie jest najpłynniejszy papier