• korekta Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    No to tym razem głebsza korekta bedzie na ELT, podpobnie jak na ATREM.
    Sporo wzrosły, więć musi byc kiedyś odreagowanie w dół.
    Obstawiam że zjedziemy do 40, mze niecałych i potem winda w górę
    Ale to mój subiektywny osąd sprawy, fakt że chce dobrać na lepszych warunkach ;)
  • Re: korekta Autor: ~Emrek [178.43.241.*]
    Korekta jest na całym WIGU ("prawie" a Ty jakieś bajki psizesz. Wyniki bd dobre nie ma miejsca na korekta, cały rynek leci ..
  • Re: korekta Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    śmiem twierdzić, że to ty bajki tu piszesz zawłaszając całe forum swoimi wypocinami
    a że ELT jedzie w dół to fakt i nie zmienisz tego i tyle
    to czy to korekta całego rynku czy zmęczenie kursu - to rzecz wtórna
  • Re: korekta Autor: ~Yy [173.244.55.*]
    Firma pada. Spółdzielnia manipuluje kursem i przez kupno sprzedaż jednej akcji pompują kurs
  • Re: korekta Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    Generalnie ATREM spada ponad 7%, a ELT prawie 5%
    ciekaw jestem czy dokupię pod 40zł
  • Re: korekta Autor: ~Emrek [178.43.241.*]
    Cytuję: "No to tym razem głebsza korekta bedzie na ELT," gdzie ta korekta?, stwierdziłeś coś w czym nie miałeś racji. Naraziłeś akcjonariuszy na niekorzystne rozporządzanie majątkiem osób które CI uwierzyły. To gruba manipulacja za którą możesz mieć postępowanie z ramienia KNFu. Odpowiednie dokumenty mogą zostać przedłożone.
  • Re: korekta Autor: ~zinho [149.156.124.*]
    Qbq - kojarzę twój nick, jeśli nie mylę się to jesteś tutaj już sporo czasu, już od poziomów jednocyfrowych. Dam ci jedną radę - kup papier i niech siedzi na rachunku bez zmian - ja też w przeszłości próbowałem kilka razy łapać tutaj górkę i dno - czasem się udawało, a czasami nie, szczególnie, że to nie jest najpłynniejszy papier
[x]
ELEKTROTI 0,00% 60,45 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.