tym, którzy sieją zamęt w wątku, mówię wyp...ierdalać!!! Trzeba było kupować jak Graal był po 6 zł, a nie teraz dopatrywać się dziury w całym, o zobowiązaniach, o bankructwie - bzdury. Won z wątku - kupcie sobie akcje TP sa , przynajmniej nie będziecie musieli zmieniać pieluch.
Wyniki za II kwartał będą jeszcze słabe, ale lepsze od tych za Ikw i to wystarczy, by kurs zaczał rosnąć. Graal na jesień powyżej 13zł o ile nie więcej.
Pozdrawiam cierpliwych posiadaczy
do słów poławiacza dodałbym jeszcze że taki bełkot typu pokrycia kapitałem własnym zobowiązań zupełnie mnie rozwala. Coś gdzieś zasłyszano aczkolwiek wiedzy brak. Drogi "analityku" to prawda że graal ma duże zadłużenie lecz nie zagraża ono bieżącemu funkcjonowaniu spółki a jeśli poruszłyeś już ten wskaźnik to dla Twojej wiedzy przy tej wielkości firmy i branży w jakiej działa niepokojący byłby wskaźnik pow 3 a jaki jest wylicz sobie sam jeśli potrafisz. Zresztą po co moje słowa. Pozdrawiam
aleeeeeeeee będzie zjazd - 3zł w poniedziałek - ja Ci dobrze radzę, tak od serca - wywal - po co masz się narażać na straty. I jeszcze jedno zalecam- założ sobie lokatę w banku, najlepiej kilkuletnią (jeśli Ci zaoferują, to nawet kilkunastoletnią) i zainwestuj cały kapitał. Ja bym tak zrobił na Twoim miejscu. A komputer sprzedaj, wzrok się pogarsza, po co Ci to. Pozdrawiam.