Tak jak pisałem nieudane wezwanie = wodospat na złoty 70. Tyle w temacie powrut do bazy. Pot co to ma niby rosnońć, TDJ będą się z was śmiali bo zaraz odbiorą po 1.7
Januszu giełdowy, oszczędź nam swoich wypocin jak nie masz nic mądrego do napisania.
Akcje NIE spadną na 1,7 z prostej fundamentalnej przyczyny: Kursem akcji rządzi podaż i popyt. Ci którzy uważają, że akcje są warte mniej niż 2,75 oddali swoje akcje w wezwaniu, względnie sprzedali w rynku choćby dziś po 2,72-2,66. Ci którzy uważają że akcje są warte więcej (w tym TDJ) będą raczej kupować a nie sprzedawać w obecnych poziomach cenowych
Logiki brak - kto chciał sprzedać to sprzedał po 2,75. A teraz zbijamy cene bo fundy rotują kapitał. Może i spadnie do 1.7 ale na obrocie zero i jak spadła tak jeszcze szybciej odbije.
Spokojnie, ci co kupili do srody kupowali Pakiety pod zapis na 2,75 zl... Nie mam nic przeciwko temu by spadlo do 1,75 zawsze odkupie akcje ktore sprzedalem po 2,75...
Ja na famurze siedzę już 10 lat,i zarobiłem po pandemii i straciłem w zeszłym roku ,teraz wam mówię i mogę się założyć że zejdą poniżej 2 zl ,wtedy odkupie,rok temu sprzedalem po 3,6 A potem odkupywalem po 3,2 A potem zawislem na rok i patrzyłem jak mi kasa topnieje ,i usrednialem do 1,8 potem wezwanie sprzedalem ,a teraz będę czekał bo domagale się nie spieszy