• ładnie wygrywają przetargi Autor: ~Seba [37.109.149.*]
    ładnie dwa infa dzisiaj, witam na pokładzie
  • Re: ładnie wygrywają przetargi Autor: ~Holender40 [5.173.240.*]
    Zamówienie na 4,5 mln, warto dodać że termin realizacji to luty 2027, czyli stabilne wpływy przez następne 2 lata.

Zarząd Madkom SA informuje, iż w skutek przeprowadzonego zamówienia publicznego Emitent w dniu 24.02.2025 r. podpisał umowę na realizację zamówienia,
    pn. „Usługa serwisu pogwarancyjnego, wsparcia technicznego oraz modernizacji Regionalnego Systemu Biuletynów Informacji Publicznej” z Województwem Małopolskim.

Termin realizacji: 24 lutego 2027 r.

Wartość kontraktu: 4 495 342,50 zł brutto
  • Re: ładnie wygrywają przetargi Autor: ~EDI [91.94.116.*]
    Kurs ostro ruszył do góry, naiwni oddali po 2 zł i teraz moga wracać do gry ze stawką wyższą o 15%, od dołka sprzed 6 miesiecy do dzisiaj wzrost wyniósł już ponad 40%, a to dopiero początek.
  • Re: ładnie wygrywają przetargi Autor: holender40 [5.173.249.*]
    Widać że powyżej 2,0 zaczyna się realizacja zysków, mimo tych nowych umów. Według mnie to dobrze, jest szansa tanio powiększyć pozycje lub wejść przy trochę większych obrotach.
  • Re: ładnie wygrywają przetargi Autor: ~aaaa [79.185.135.*]
    na razie raczej będzie spokój, bo najbliższe przetargi będą otwierane w drugiej połowie marca. chociaż przyznaję, że nie chce mi się tego przeglądać, więc pewnie coś przeoczyłem. ciekawe, co pokażą w raporcie za luty.
[x]
MADKOM 2,14% 2,86 2025-09-10 14:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.