Zamówienie na 4,5 mln, warto dodać że termin realizacji to luty 2027, czyli stabilne wpływy przez następne 2 lata.
Zarząd Madkom SA informuje, iż w skutek przeprowadzonego zamówienia publicznego Emitent w dniu 24.02.2025 r. podpisał umowę na realizację zamówienia, pn. „Usługa serwisu pogwarancyjnego, wsparcia technicznego oraz modernizacji Regionalnego Systemu Biuletynów Informacji Publicznej” z Województwem Małopolskim.
Kurs ostro ruszył do góry, naiwni oddali po 2 zł i teraz moga wracać do gry ze stawką wyższą o 15%, od dołka sprzed 6 miesiecy do dzisiaj wzrost wyniósł już ponad 40%, a to dopiero początek.
Widać że powyżej 2,0 zaczyna się realizacja zysków, mimo tych nowych umów. Według mnie to dobrze, jest szansa tanio powiększyć pozycje lub wejść przy trochę większych obrotach.
na razie raczej będzie spokój, bo najbliższe przetargi będą otwierane w drugiej połowie marca. chociaż przyznaję, że nie chce mi się tego przeglądać, więc pewnie coś przeoczyłem. ciekawe, co pokażą w raporcie za luty.