Tak jak pisałem wcześniej. Plan pokojowy dla Ukrainy i Rosji wyjdzie z Niemiec i przedstawi go ustępujący kanclerz Olaf Scholz. Ten plan już jest przygotowywany i wkrótce wszyscy o nim usłyszymy Będzie to pieciopunktowy plan zakończenia wojny na który zgodzą się Puti i Zelenski. Potem odbędą się wybory prezydenckie na Ukrainie ale Zelenski nie zostanie ponownie wybrany a następnie ruszy odbudowa Ukrainy na której wbrew pozorom Polska gospodarka i polskie firmy dużo skorzystają. I na koniec to nie są moje słowa przytaczam tylko słowa jednego z polskich jasnowidzów który ma dość dużą sprawdzalność. W dalszej kolejności prorokuje on zajęcie Tajwanu przez Chiny i konflikt między Izraelem a Iranem a skutkiem tego konfliktu będzie bardzo wysoki wzrost cen ropy naftowej . Ceny benzyny w Polsce wzrosną w okolice 8-10 zł za litr z tym że będzie to krótko 2-3 miesiące. Takie są jego przepowiednie na najbliższy rok . A czy się sprawdzą to pożyjemy zabaczymy.
Nie żartuj plan wyjdzie z UK o się w sumie już dzieje i nabiera tempa, a Scholz niech się schowa pod stół on jest skończony politycznie Niemcy w zasadzie już ja w stanie wojny z islamem non stop tam są zamachy i to poważne
I właśnie o to chodzi Niemcy szczególnie teraz po wycofaniu się USA z pomocy dla Ukrainy nie będą już w stanie finansować dalej tej wojny bo jaka jest teraz sytuacja gospodarcza Niemiec to każdy o tym wie . Dlatego będzie położony tak wielki nacisk na jak najszybsze zakończenie tej wojny.
Wz- jak tak dobrze ten jasnowidz przewiduje to się go trzymaj- będziesz milionerem.
Skąd się tacy biorą ? I oni na poważnie grają na GPW ? To się nie dziwię że inni zarabiają.