Jest to prawdziwą zagadką dlaczego jeszcze nie rośnie , myślę że już w tym miesiącu spokojnie powinno być przebite magiczne 5zł . Ale czas pokaże , wyniki kwartalne Będą przyśpieszone ? Jedno jest pewne, no prawie kurs 15 maja tego roku powinien być dużo wyższy niż obecnie . No nic czekam na podanie informacji o Sprzedaniu jednego miliona szt. Pozdrawiam ;)
Marzec nie bedzie tym miesiacem tylko maj, wtedy zaksiegują 1 wpłaty od Nintendo, nastaw się na męczącego boczniaka i lekką podbitkę jak podadza termin wydania Housa.
To mamy czekać według Ciebie ,do 15 sierpnia na wyniki za drugi kwartał. HITD2 , to przecież zupełnie inna liga bez większego znaczenia w porównaniu do małpek .
Oho pocker już sprzedał. Pierwsze wpłaty od Nintendo ? Widać że nawet raportów nie czytasz. Pierwsza wpłata abyma rozliczona z 1 kamieniem milowym czyli ogłoszeniem premiery o to było Q3. Kolejny kamień milowy był w q4 o będziesz miał drastyczny wzrost zysku. Ostatni kamień milowy to q1 ale wygląda na to że mamy płatne od sztuki również o czym świadczy wywiad z prezesem ale faktycznie. Boczniak do q2 hahahahah
kolejny raz stare wygi tego wspaniałego waloru pokazują jakie mają życzeniowe myślenie. Najpierw trąbiłeś że 4 remaki na 100% będą, potem ze kolejny rok bedzie przełomowy itp itd. teraz uważasz że w q1 będą super wyniki. obudź się najszybciej w maju zobaczysz kasę od Nintendo.
Cały czas mam swoje 70k akcji, wy nie rozumiecie ze można być krytycznym dla spółki i ja trzymać. Od razu ktoś kółeczka mityczne wykręca. Paranoja panowie
W marcu totalnie nic się pozytywnego z kursem nie działo , ja obstawiam przyśpieszony raport za pierwszy kwartał jeszcze w kwietniu i tym samym rozpoczęcie niesamowitej wyprawy na północ . FE. Zrobił już milowy krok w rozwoju , oczywiście mowa o DK. Efekty na kursie muszą się pojawić to jedynie kwestia czasu .
I jak tam marzec xd? Coś wam powiem nagony, to kwiecień będzie tym przełomowym miesiącem, ponieważ w kwietniu kurs dotknie 3 z przodu :) widzę, że tu nic się nie zmienia