• SPOTKANIE W USA Autor: ~Dan [95.49.30.*]
    Niestety, pokłócili się w Białym Domu i nie ma podpisanej umowy. Zalenski miał też ewidentnie problem z oczami. Ta informacja jest co najmniej taka sobie.
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Nikt nie mówił że będzie łatwo zakończyć wojnę. Tutaj jeszcze będzie wiele zwrotów. Ważniejszy jest dzisiaj raport na który czekamy
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Misio [164.127.243.*]
    Hahah jessCe parę godzin temu byliście pewni umowy nawet były nowe bajki o minerałach w Kernel i co hahha 7.50
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Jaa [46.112.72.*]
    Ogólnie takie nieporozumienie pomiędzy Trumpem a Zelenskim doda paliwa rosji i utwierdzi Trumpa w przekonaniu iż Zelenski wszystko blokuje..odnośnie Kernela też nie widze tego w najlepszym świetle choć wydaje mi się że nie było to kluczowe dzisiaj
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Misio [164.127.243.*]
    Zostawia was tu bez grosza kasa rządzi światem.a nie jakieś prawo robili robią i będą robić co zechcą a wam już współczuję jeszce by się przydał fatalny raport dziś i będzie fajne kółeczko kolejne pozdro milionerzy
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Misiu [5.184.113.*]
    W pon będzie grubo
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: marshall84ck [37.30.62.*]
    Nie , nie będzie, tu się jescze ładnie zarobi, a Ty nie mając akcji co tu robisz? Piszesz bzdety i FAPujesz do swoich postów? Bo nie widzę innego sensu takich wysrywów.
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~lowcatrolli [91.193.208.*]
    Dan ale trolujesz, jakie problemy z oczami - czy Ty tego sluchales w ogole ? przeciez to jakas podstawowka w wykonaniu tych typow z USA...... co za......
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Dan [95.49.30.*]
    Nie wiesz o co chodzi z oczami? Poszukaj informacji na temat oczu w stanie normalnym i przemęczonym prezydenta ukrainy, to się dowiesz o co mi chodzi. Przeginają w obie strony
    Posluchaj jeszcze raz, ale dluzszej rozmowy, a nie tej obciętej.
  • Re: SPOTKANIE W USA Autor: ~Dan [95.49.30.*]
    Ale ja to oglądałem, przerywali sobie obaj, Oni do niego mówią z góry, bo go mają w garści, czy tak należy go traktować? - Nie wiem, nawet się nie ubrał odwiedzając jednego z najważniejszych polityków świata. Oni wiedzą po prostu co on ma za uszami, co mu zresztą powiedzieli. Zobaczymy co z tego wyniknie, bo nie mogę znaleźć informacji, do kiedy trwa wizyta w USA, pamiętaj, że zalensky też wspierał kampanie wyborczą demokratów, co mu również przypomnieli (mieszał się w ich wybory). Jak ktoś ma info do kiedy tam będzie to dajcie znać, pozdrawiam
    Specjalnie go tak potraktowali.... niestety cd znieważania go przez T i nie ma się co dziwić, że w końcu stało sie jak stało.....
[x]
KERNEL 3,82% 21,75 2026-01-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.