• w co gra Wcześniak...? Autor: ~ja1 [85.221.145.*]
    Król jest goły. Sprzedał i nie ma szans na dodruk.
    Teraz próbuje wypudrować wygenerowanego sygfa. Zwodzi Państwa. Potrząsa drzewkiem licząc na tani skup spadających jabłuszek ( akcji). Ktoś zbiera w jego imieniu. Myślę ,że kolega Kubuś T. On i Wieśniak są najbardziej zainteresowani .
    Ale to się nie uda . To ostatnie epsi z uchwałką nr 3 to papier toaletowy.
    Odwołuję się do Państwa rozsądku. NIe dajcie się ograć .
    Prezes chyba zaczyna rozumieć sytuację. Zmuszony będzie do skupu lub do pogodzenia się z obecną sytuacją . Zjadł cukierka i już nie ma . Będzie musiał w nowych realiach , które sam stworzył walczyć o dobro firmy bo i tak ma dużo akcji i może obawiać się przejęcia.
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Przegryw [37.248.223.*]
    Brzydzę się dokupić jakąkolwiek akcję tutaj. Okropieństwo
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Swój [31.0.94.*]
    Nikt ci nie każe dzbanie
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Ok [139.28.177.*]
    W co gra. To prosta gra. Dorabiasz elektrobibułe i opitalasz za prawdziwy hajsik
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~ja1 [85.221.145.*]
    ale już nie dodrukuje. Chyba ,że jeszcze to do niego nie dotarło.
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~qqqq [176.221.127.*]
    ALE NIKT poważny w to nie zainwestuje widzac co prezio odwala
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~ciekawski [138.199.36.*]
    Dnia 2025-02-28 o godz. 16:11 ~ja1 napisał(a):
    > Król jest goły. Sprzedał i nie ma szans na dodruk.
    > Teraz próbuje wypudrować wygenerowanego sygfa. Zwodzi Państwa. Potrząsa drzewkiem licząc na tani skup spadających jabłuszek ( akcji). Ktoś zbiera w jego imieniu. Myślę ,że kolega Kubuś T. On i Wieśniak są najbardziej zainteresowani .
    > Ale to się nie uda . To ostatnie epsi z uchwałką nr 3 to papier toaletowy.
    > Odwołuję się do Państwa rozsądku. NIe dajcie się ograć .
    > Prezes chyba zaczyna rozumieć sytuację. Zmuszony będzie do skupu lub do pogodzenia się z obecną sytuacją . Zjadł cukierka i już nie ma . Będzie musiał w nowych realiach , które sam stworzył walczyć o dobro firmy bo i tak ma dużo akcji i może obawiać się przejęcia.
    > Interesujące, prawda?

• Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Dzikiryś [89.64.82.*]
    Coś może być na rzeczy, zwłaszcza gdy na chłodno prześledzi się wszystko od kwietnia 2024.
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Bulba [185.77.216.*]
    A miało być tak pięknie, sprzedać drogo skupić tanio i więcej, wzmocnić pozycję, a tu cały misterny plan w pi… Kupili ci co nie mieli kupić i co teraz zrobić?
  • Re: w co gra Wcześniak...? Autor: ~Hmmm [87.207.44.*]
    Cwaniak myślał,że jest cwany ale tym razem przecwanił i się zdziwił.Nosił wilk razy kilka.....
[x]
MOVIEGAMES -0,15% 13,48 2025-10-01 16:46:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.