• Tylko raz to powiem Autor: ~Lewar [46.113.4.*]
    JRH bez lipy będzie na szczytach czy się to komuś podoba czy nie! Ja do kupuje zbieram i liczę na hossę
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Piotr [5.173.192.*]
    Widać już że nie ma żadnego campusa ani wejścia na rynek arabi .. miało to być do końca 28 lutego jak już pisałem napewno coś nie wypaliło .. dali espi zastępcze żeby jakoś to wyglądało ze sprzedali nieruchomość .. za 8.5 mln … spółka w dalszym ciągu oszukuje podaje fałszywe espi ale jak widać rynek ją rozlicza i dlatego nikt nie kupuje akcji od oszustów i nieudaczników ..
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Tomek [37.225.56.*]
    Ja też tylko raz powiem mamy 1 MARCA żadne espi odnośnie campus się nie ukazało ale wiadomo to był blef .. ale miało ukazać się do końca 28 lutego espi obwejsciu na rynek arabi .. nic się nie ukazało .. spółka po raz kolejny oszukuje podając espi bez pokrycia .. nic się nie zmienia tak jak pisałem rynek już wie że to oszuści .. dlatego nikt nie kupuje akcji czyżby rynek arabski też rozwiązał umowy ze spółką ?? DRAMAT TRWA Z OSZUSTAMI NIKT NIE CHCE MIEĆ DOCZYNIENIA ..
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Tomek [37.225.49.*]
    Zbieraj lewar zbieraj hahaha ja zacznę zbierać jak będzie 4 zł
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Lewar [94.254.165.*]
    Zbieram , zbieram na szczęście mam gruby portfel. Tobie też radzę lądować bo potem zabraknie
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Tomek [37.225.62.*]
    Ale ja nie muszę zbierać nie jestem pazerny wystarczy mi to co mam a teraz patrzę jak was dymaja i mam ubaw
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Lewar [94.254.165.*]
    Bardzo ci współczuję i tak nie zrozumiesz dlaczego. Udanego wieczoru
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Tomek [37.225.62.*]
    Średnio mnie to interesuje haha zbieraj zbieraj …. Minus 8 dziś jest pięknie hahaha sobie współczuj
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Tomek [37.225.24.*]
    Widać od rana powtórka sypania .. ciekawe czy do 4 dojdzie … na pewno dziś do 5 zleci tak jak pisałem z miesiąc temu miałem nosa .. WIDAĆ ŻE TA UMOWA Z ARABAMI CO MIAŁA BYĆ DO 28 lutego NIE WYPALIŁA … i ktoś się pozbywa ..
  • Re: Tylko raz to powiem Autor: ~Oze [83.25.55.*]
    1. DZISIAJ MOZNA BYLO TO ZAUWAZYC GDY KURS OPIERAL SIE O GORNE WIDELKI PRZY WOLUMENIE PONIZEJ 20 TYSIECY.WIDAC ZE AKCJE SA JUZ W MOCNYCH REKACH I CZEKAJA NA SUPER INFA O KTORYCH NIEKTORZY JUZ WIEDZA.CIERPLIWI BEDA SOWICIE WYNAGRODZENI
[x]
JRH 3,46% 4,49 2026-04-02 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.