Cześć,
Od wczoraj nie mogę wypłacić środków z rachunku XTB. Czy macie ten sam problem? Infolinia nie odbiera a doradca na czacie nie odpisuje.
Kiedy przechodzę do funkcji wypłać środki i wpisuje kod z SMS pojawia się komunikat „oops! Wypłata nie powiodła się” „Wystąpił błąd podtuczą przetwarzania wypłaty. Spróbuj ponownie”
I tak drugi już dzień.
Widzę, coraz mniej pomysłów i argumentów, by postraszyć i zebrać tanie akcje XTB.
Widziałem podobne, jak już takie były, jak "nie przejdzie 22,70". A dlaczego? "Bo tak".
Dobra to wróżba.
Ok trochę mnie to uspokaja - w gwoli ścisłości nie posiadam akcji XTB, więc nie obchodzi mnie po ile stoją.
Być może problem techniczny - jeżeli tak to fatalna obsługa klienta.
Wypłacam mniej niż mln więc raczej to nie jest kwestia środków :)
Mnie nigdy nie zbyli a dość regularnie im głowe zawracam i czasami wręcz ze śmiesznymi rzeczami ( lubię być po prostu pewny ) i nieważne czy telefonicznie czy przez bok .
I raptem , jak piszesz na forum bankiera , to ci za chwilę odpowiadają ?
Ciekawe i szacunek za walkę . , nawet mi się nie chce twego numeru aIPi sprawdzać , bo z daleka od ciebie jedzie trollllem .
Jeżeli grałeś na krótko na budimexie, to tej części już nie wypłacisz dzisiaj. Jeśli grałeś na krótko na CCC - tej prawdopodobnie też już nie masz jeśli miałeś sporą dźwignię A jeśli jeszcze do tego dołożyłeś na krótko akcje XTB, to jutro po raporcie masz cały portfel do zamknięcia w okolicy 0 zł