~Teader2025-02-23 18:16IP 83.4.111.*
Mówiłem zbierać póki jest tanio bo niebawem kurs będzie kilka set % wyżej .A to już w krótce wyniki w tym roku mocno zaskoczą i zacznie się mocna jazda na papierze .Nadchodzi czas na duże wzrosty ..
Pan Jan poparł go i napisał mocne UP.
Chłopaki dalej podtrzymujecie jw???
czekamy aż sprzedaż, liczymy na Ciebie nie lękaj się i nie namawiaj na zakup my już dawno sprzedaliśmy potem dokupimy odkupimy i przeskoczymy tak abyś nic nie wiedział abyś był otumaniony
Zaraz zaraz max udawałeś gieroja przy 30zł zachecaleś do zakupu i nadal zachęcasz czyli dobra cena do sprzedaży bo będzie znacznie niżej . Moja cena docelowa to słownie jeden złoty i zamykamy kramik szubrawców
A co wy na to teader napisał kilkaset % już niebawem i żeby kupowac inni podają kwoty np 60 etc. I co wy na to, rozumiem że to nie naganianie a wy bardzo obiektywnie oceniacie wpisy (hahahha)?
piszę tylko obiektywnie uważam że jedna dobra ściana dobrej jakości przyniesie wiecej zysku niż 2 kiepskie sama energia to ok 30mln oszczednosći 900 osób mniej to ponad 100 mln 14 pensji plus deputat weglowy, jedną scianę można eksploatować szybciej wolniej zależy od potrzeb w tej chwili nie ma zapotzrebowania na kiepskiej jakosci miały
A odniosłeś się obiektywnie do wpisów treadera o jemu podobnych że kupujcie że wielkie wzrosty, że kilkaset %, że 60 itd? Ja widzę że nie, a dlaczego nie? Moim zdaniem jesteś z tej samej grupy, inaczej byś choc raz odpisał coś takowemu odpisał ale nie zrobiłeś tego. Cóż może i wstydliwe ale prawdziwe, miej trochę honoru....