"Do czasu gdy nie zrozumiesz, że to zero moralne i etyczne mnie nie interesuje, że mnie interesuje funkcjonowanie KNF, GPW i związek przyczynowy pomiędzy przepisami uchwalanymi przez polityków określającymi sposób funkcjonowania giełdy to nigdy nie będziesz świadomym i odpowiedzialnym inwestorem.
Możesz sobie pisać "niesprzedam" zamiast nie sprzedam, zamiast walczyć o przywrócenie GPW i giełdy jej właściwych funkcji, tak długo nie zrozumiesz, że jesteś robiony w konia i traktowany jak ćwierćinteligent.
Mam dość, gdy młodzi inwestorzy chcą zrobić b ...... w Polsce, bo Świat i polski Maddoff zrobił z nich dziwki.
" Świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel!"
Re: Mija dokładnie 2 lata, gdy michal14354 napisał: - 18 - Forum - Bankier.pl "
To zero moralne i etyczne Ciebei nie interesuje, ale jest jest częścią rynku, to on jest większościowym i to on robi co chce ze spółką.
Czy Ty myślisz, że w Ukropolinieda się coś zmienić, jesli tak myślisz to jesteś w wielkim błędzie, ja o tym wiem. JA juz jestem świadomym uczetnikiem rynku i jak tylko będę mógł to uciekam z tego rynku, tak jak kiedys powiedział o nim PANEK.
Najgorzej, o GPW były/sa oparte emerytury.
Jak ucieknę z tego rynku to już raczej nie powrocę.
Niespprzedam to nick, to nie jest czasownik pisany rozłoącznie (nie sprzedam), w miare znam ortografię.
Na tym rynku drobny zawsze będzie robiony w bamkunko, taki to rynek.
KNF to zdecydowanie indtyucja fasadowa, nie zdolna do wykonywania swoich obowiązków.
Ja wiem, że pisanie na forum nic nie zmieni, ale może uchroni kogoś przed stratą kapitału.
W swoim otoczeniu edukuję zajomych, co chcą wejsć a giełdę i ostzregami ich przed spółkami oszukańczymi.
Zawsze to coś w ramach edukacji.
Ja swoją lekcję pobrałem i drogo za nią zapłaciłem. Ale ja to ja.