• Ruszyla maszyna Autor: ~Radek [46.112.106.*]
    Tak jak mowilem, a co dopiero jak w mediach zaczna sie pojawiac info o hype na film, info o zwrocie kosztow
    Za 2 tygodnie bedziemy na poziomie 7-8 zl zapiszcie ten post
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Obieżyświat [5.184.231.*]
    Wystarczy trochę wyobraźni jak ten projekt wpłynie na zasięgi (...) www.bankier.pl/wiadomosc/EKIPA-HOLDING-S-A-Podjecie-decyzji-o-rozpoczeciu-realizacji-innowacyjnego-projektu-przez-spolke-zalezna-8895017.html
    ...
    Polska teraz, za chwilę Ekipę odkryje ŚWIAT!
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Laguna [52.49.91.*]
    Jak ktoś śledzi, to tam masa projektów i na bieżąco coś wchodzi.
    Obecnie w mediach, np. zaczynają mówić o nowych produktach w kooperacji z największą Polską firmą Koral produkującą między innymi lody, która poprzednio przyznawała, że odkąd rozpoczęli produkować dla Ekipy lody przy poprzednich produktach, nie mieli tak dużych wolumenow sprzedaży.
    Wystarczy prześledzić sprawozdania finansowe. Spółka ma duże zyski w wysokości kilku mln zł i to już kwartalnie, pomimo że dużo inwestuje, jako młoda firma. To jest ewenement na polskiej giełdzie NC.
    Filmy kinowe, animacje do streamingu, gaming, to tylko cześć z tego, co robią, a znaczna większość kojarzy tylko projekt Ekipa z youtube, który już jest historią.
    W akcjonariacie Ciszewski czy Biernacki z Dino. Te nazwiska mówią za siebie.
    Nawet MrBeast z którym Karol się spotkał w USA, był pod wrażeniem ich działań.
    Czy ktoś ma podobne spostrzeżenia?
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Obieżyświat [5.184.231.*]
    Dlatego można się tylko domyślać o czym rozmawiał Friz z MrBeast poza kamerami... Ja już chyba wiem !
    (projekt Ai
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: kudemon [89.70.120.*]
    Wszystko ładnie i pięknie, ale ciągle się zastanawiam skąd to info, że udziały w Ekipie ma Biernacki z Dino??
    Co jakis czas ktoś tak pisze, ale to chyba powielany fake news, bo nigdzie nie doszukałem się, żeby w jego portfolio była choć 1 akcja Ekipy...
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~adam [83.26.227.*]
    wszystko ok
    Tylko ja sie tu kisze kilka lat po 19 ,60 zl , bo mial kurs dojsc na 60 - 80 zl

• Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Kinomaniak [87.205.81.*]
    1. na jakiej podstawie uwierzyłeś kilka lat temu w kurs "bo mial kurs dojsc na 60 - 80 zl ? "
    2. Liczyłes kapitalizacje przy takiej wartości kursu?
    3. 19,60 przy dzisiejszych wiadomościach ( to co wiemy na dzień dzisiejszy) i tym co pokazują raporty patrząc Q\Q i R\R, to jestem w stanie dać kredyt zaufania i uwierzyć w wartośc firmy na poziomie bliskim 800mln kapitalizacji.

Liczba akcji: 40 806 960 x 19,60 = ~800
    Polcz se kolego kapitalizacje przy twoich ~80zł i uzasadnij swoje przekonanie, skąd takie miałeś ?
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Lutek [79.127.154.*]
    @kudemon, podpowiem ci. Znajdź sobie informacje o pojawieniu się spółki BT KAPITAŁ w akcjonariacie Ekipa Holding, a potem sprawdź, kto jest właścicielem tej spółki.
    Popracuj trochę, nie czekaj na gotowe. Bez pracy własnej na giełdzie nie osiągniesz sukcesu.
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Dżordżi [79.127.144.*]
    Biernacki umie zarabiać i wie, co dobre. Stąd w czołówce najbogatszych Polaków, no ale wy słuchajcie troli, co będą pisać wszystko, żeby wmówić wam, że Ekipa Holding nie jest atrakcyjną pod inwestycje spółką.
    Tylko skoro, tak to dlaczego te trole tu siedzą niemal non stop?
    Mam nadzieję, że resztę dopowiecie sobie sami. Tanie akcje dobrej spółki, każdy chce kupić.

Na szybko, chwila googlania.

https://krs-pobierz.pl/bt-kapital-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-i123513

https://www.press.pl/tresc/66286,ekipa-holding-sa-pozyskala-10_4-mln-zl-od-inwestorow
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~Arci [5.173.214.*]
    Właśnie, że to jest spółka typowo inwestycyjna, która rozkręca swoją działalność, a z tym przychody. Nie ma nic lepszego jak inwestowanie w spółki dobrze rokujące gdy są tanie. Myślę, że to początek końca marazmu na tym walorze
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~ludwik [5.173.233.*]
    jest info sprzedaż w tydzień ponad 320 000 super , tylko ten wzrost mizerny.
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~TriAmigos [85.221.202.*]
    W końcu było widać jakieś podbieranie...chociaż straszaki dalej były wystawiane:-) po 10k. Ewidentnie ktoś trzyma kurs i zbiera. Trzeba dalej ładować do koszyczków przed wzrostami:-)
  • Re: Ruszyla maszyna Autor: ~TriAmigos [85.221.202.*]
    No w końcu jest podaż i popyt...może w końcu wyjdziemy z tej konsolidacji...I mam nadzieję że górą
[x]
EKIPA -2,37% 1,44 2026-02-06 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.