Kolego zaraz napiszą że luty ma 45 dni bo to jest rok przestepny i będzie 13 zł do końca lutego zresztą widać to po zieleni na kursie a w marcu to i ze 200 zł to minimum. A prawda jest taka że im lepsze INFO to kurs w dół to jest jakaś parodia.
Leszczu Ukrainki pojawiły się w międzyczasie i dlatego. Prawdziwi gracze kupowali Ukrainke jak ja, gdy była po 70-80 groszy. Poszło wszystko za 5zł i więcej tego nie ruszam. Tu kupuje za 6,50 - 8,20 i zobacze za ile pójdzie. Ale też będzie dobrze.
Kolego mnie nie interesują ruchy 10% w tą czy w tamtą stronę. Dzisiaj piszesz że spółka crap po 8zł, a za jakiś czas będziesz pisał że tanio i że okazja jak już po 20 będzie. Znam takich jak ty wielu i to osobiście
Dnia 2025-02-28 o godz. 13:37 ~MasterP napisał(a): > Kolego mnie nie interesują ruchy 10% w tą czy w tamtą stronę. Dzisiaj piszesz że spółka crap po 8zł, a za jakiś czas będziesz pisał że tanio i że okazja jak już po 20 będzie. Znam takich jak ty wielu i to osobiście
" Capi po 8 zł "- to spróbuj kupić 1000 szt . Ustawianie ceny pod skup .
Pisałem wam tygodnie temu. Patrzeć na zbrojeniówkę w Europie. Na RHM jak palił wrotki. Że kowale kują miecze. To nie. Wełniaki zapatrzone w oze, a spekuła je okresowo strzyże.