Tak masz nadzieję ,że to taka wspaniała spółka i nie weszła na NC by skeszować naiwnych hehe tu masz adres znajdziesz ich jako podmiot zarejestrowany to będziesz wielki ///// https://zpf.pl/ by się nie okazało ,że robią to nielegalnie hehe
Nie ma jak narazie podstaw. A co do skeszowania to fakt był wał. I ubranie ulicy przez ówczesnych większych akcjonariuszy. Wywalanie akcji jak leci. Wiedzieli że będą wzorowali sie na rządzących i będzie dodruk na skalę masową.
Ja pierdziele. Po co im ta spółka. Nawet za darmo. Na cholerę i roofrenov. Co mają obie branże do siebie. No chyba że w ramach windykacji przejmują:-))))).
Doczytaj solution jest przejmowany za te groszki natomiast ROOF ma 200 000 000 akcji jest tak rozwodniony jak zupa w barze mlecznym za komuny powodzenia spotkały się dwa giganty :))) jedna bez wpisu do KNF druga z wynikami jak sklepik warzywny cioci danusi na targówku miej litość na nami obie siebie warte
1solution nie ma z tym nic wspólnego, to jest jakiś błąd systemu espi. Komunikat dotyczy spółki roof Renov. Prawdopodobnie skatalogowało się przez zbieżność słowa solution w nazwie jednej ze spółek xd
Doczytaj i nie przezywaj bo kto przezywa tak się sam nazywa :)) solution przejmują jest to spółka z kapitałem 5000pln jednoosobowa firma jest przejmującym z kapitałem opłaconym 5000 pln i spoko i te akcje nic nie warte i te nic nie warte n. Najlepszy w tym jest ROOF z zyskiem 150 000 pln :) i z 200 mil. akcji :)) to jest odpowiedź na wasze info o połączeniu spółek co kurs pojechał 10% do góry :))) a ja pisałem ,że tak będzie ,że tu się liczy dodruk i tylko bo za to z buraka pany się porobili w kolorowych wozach na wodory , pondy i inne paliwo powodzenia życze
Jak dojdzie do połączenia w ramach grupy dalej będą to osobne podmioty. Na giełdzie. Rhh solution została wpisana do rejestru krs 2 lata temu. Prezesem jak i właścicielem spółki jest obecny prezes rhh group. Wójcik czy jak mu tam. Tak jak pełne udziały w spółce. Z one solution ta spółka nie ma nic wspólnego. I nigdy nie miała. Nie wiem po co o tym w ogóle w espi na stronie one solution powiadamiali.
Dnia 2025-02-28 o godz. 10:39 ~Bartos-Pol napisał(a): > no to czytajcie :) > > Pierwsze zawiadomienie o zamiarze połączenia Emitenta z Roof Renovation sp. z o.o. oraz RRH Solution sp. z o.o. > > > > https://onesolutionsa.pl/aktualnosci/3-2025-pierwsze-zawiadomienie-o-zamiarze-polaczenia-emitenta-z-roof-renovation-sp-z-o-o-oraz-rrh-solution-sp-z-o-o/ > >
cyz oni w tym one solution są naćpani? buahahaha xD jakim cudem oni to wstawili u siebie na stronie?
To nie oni. Ale też że ta wiadomość jest już 2 dni pokazuje jaki mają nadzór nad stroną firmy. I jaki wgląd i przekazanie informacji. Trochę to żenujące.
Zaznaczam że pisze poważnie. Czyli że co? Że te dwie spółki już nie będą odrębnymi podmiotami prawnymi i nie będą zależne tylko staną się częścią majątku one solution gdzie One solution przejmie nad nimi pełną kontrolę? I co to znaczy bez podwyższenia kapitału? Marian proszę pomóż. Ale poważnie no naprawdę poważnie bez żartów pytam się.
Najbardziej racjonalnym wytłamaczeniem jest że ktoś wpisując espi błędnie podlinkował 1solution. Tylko nie wiem czemu to cały czas wisi i nie ma żadnej korekty. Trzeba przyznać że żałosne i nieprofesjonalne. Albo mieli włam na stronę i ktoś chce siać ferment z oczywistych powodów. Może się dowiemy. Kiedyś.
Jak dojdzie do połączenia to wątpię że scalą obie spółki. Bo co ma windykacja wspólnego z budowlanką. W ramach grupy jako osobne podmioty. Dodatkowo rhh ma małe problemy finansowe. Dokładnie zeszły rok był fatalny. I ten też się szykuje fatalny. I przyszły również. Będą musieli kombinować. One solution które nie jest zadłużone nie opłaca się jednej wspólnej spółki tworzyć.
Jak jesteś pewny o czym piszesz telefon masz na stronie do 1sol. na ich stronie jest oficjalny komunikat ,że będą przejęci bo sami nic nie znaczą . Dzwoń chłopie bo jak widać pracy mają tyle ,że nie wiedzą co na swojej stronie za informacje podają hahaha , otóż to cały marketinggg :))) wymienią się na skrzynki w jednej cebula w drugiej dachówki :)))
Tak z innej beczki myślałeś ,że zawładniesz kursem ? ,że sam tu jesteś ? wczoraj wywaliłem ci ze 400 tysi jeszcze mi zostało 300 chcesz to bierz chłopie czeka to na ciebie po 10 gr :)) jesteś tak pewny tego co widzisz :))) pamiętaj zawsze jest drugie dno przychodzi silniejszy i po robocie :))
Dnia 2025-02-28 o godz. 13:37 ~WesolyRomek napisał(a): > Ja będę wywalał najpierw po 59 groszy a resztę po złoty dwadzieścia trzy. A dalej czas pokaże.
Dodatkowo w tym espi jest odnośnik do raportu nr 2 z 24.02.25.
One solution nic nie puszczało 24.02.25.
Z kolei renev tak. Puścili espi że tak zrobią. To espi to pomyłka.
Dnia 2025-02-28 o godz. 14:42 ~Ccjg napisał(a): > Dodatkowo w tym espi jest odnośnik do raportu nr 2 z 24.02.25. > > One solution nic nie puszczało 24.02.25. > > Z kolei renev tak. Puścili espi że tak zrobią. To espi to pomyłka.
tylko jakim cudem to wisi na stronie one solution? oni tam naćpani są w tej spółeczce?
Błąd systemu informatycznego espi. System przypisał bądź ktosy kto nadzoruje system espi informacje do one solution. Ze względu na solution. A to dwie nie związane ze sobą spółki.
Druga opcja że API ze strony wyszukuje wszystko co się pojawi przy wyszukiwaniu "one solution" bo strona ESPI wyświetla ten komunikat po wpisaniu tej frazy.