• Mam złe nowiny Autor: ~szybkiwnogach [31.94.31.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ewakuacja-z-GPW-Znikaja-szybciej-niz-pojawiaja-sie-nowe-8898081.html
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~WesolyRomek [5.173.202.*]
    Nie wiem czy takie złe. Mniej konkurencji.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~szybkiwnogach [31.94.31.*]
    Tak masz nadzieję ,że to taka wspaniała spółka i nie weszła na NC by skeszować naiwnych hehe tu masz adres znajdziesz ich jako podmiot zarejestrowany to będziesz wielki ///// https://zpf.pl/ by się nie okazało ,że robią to nielegalnie hehe
    Na razie nic na to nie wskazuje
    Tu masz adres poszukaj ich jako podmiot zarejestrowany w KNF https://zpf.pl/

żeby się nie okazało , za jakiś czas ,że są wpisani na listę ale alertów
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Ccjg [89.19.67.*]
    Nie ma jak narazie podstaw. A co do skeszowania to fakt był wał. I ubranie ulicy przez ówczesnych większych akcjonariuszy. Wywalanie akcji jak leci. Wiedzieli że będą wzorowali sie na rządzących i będzie dodruk na skalę masową.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Bartos-Pol [89.64.43.*]
    no to czytajcie :)
    Pierwsze zawiadomienie o zamiarze połączenia Emitenta z Roof Renovation sp. z o.o. oraz RRH Solution sp. z o.o.

https://onesolutionsa.pl/aktualnosci/3-2025-pierwsze-zawiadomienie-o-zamiarze-polaczenia-emitenta-z-roof-renovation-sp-z-o-o-oraz-rrh-solution-sp-z-o-o/

Ja pierdziele. Po co im ta spółka. Nawet za darmo. Na cholerę i roofrenov. Co mają obie branże do siebie. No chyba że w ramach windykacji przejmują:-))))).
    Doczytaj solution jest przejmowany za te groszki natomiast ROOF ma 200 000 000 akcji jest tak rozwodniony jak zupa w barze mlecznym za komuny powodzenia spotkały się dwa giganty :))) jedna bez wpisu do KNF druga z wynikami jak sklepik warzywny cioci danusi na targówku miej litość na nami obie siebie warte
    Solution przejmuje a nie jest przejmowany, kiepie xd tyle że jakiś rrh solution, nawet nie wiem co to jest
    Czytaj to roof renev sp zoo. Zostaje przejęty nie odpłatnie za free przez 1sol
    Nie tyle przejmuje co się łączy bo posiada 100% udziałów. Tak jest napisane.
    1solution nie ma z tym nic wspólnego, to jest jakiś błąd systemu espi. Komunikat dotyczy spółki roof Renov. Prawdopodobnie skatalogowało się przez zbieżność słowa solution w nazwie jednej ze spółek xd
    Znaczy przepraszam, RRH group przejmuje RRH solution i Roof Renovation bo posiada niby 100% udziałów. Ciągle nie wiem co to ma wspólnego z 1solution.
    A co to ma wspólnego z 1solution, nawet nie są wymienieni z nazwy xd kto to pisał i co miał na myśli
    Doczytaj i nie przezywaj bo kto przezywa tak się sam nazywa :)) solution przejmują jest to spółka z kapitałem 5000pln jednoosobowa firma jest przejmującym z kapitałem opłaconym 5000 pln i spoko i te akcje nic nie warte i te nic nie warte n. Najlepszy w tym jest ROOF z zyskiem 150 000 pln :) i z 200 mil. akcji :)) to jest odpowiedź na wasze info o połączeniu spółek co kurs pojechał 10% do góry :))) a ja pisałem ,że tak będzie ,że tu się liczy dodruk i tylko bo za to z buraka pany się porobili w kolorowych wozach na wodory , pondy i inne paliwo powodzenia życze
    Co ty chłopie bredzisz, rrh solution i one solution to inne spółki, błąd jest w systemie espi xd 1solution jest warte obecnie coś pod 12 milionów xd
    A info było o współpracy z jakimś zagranicznym podmiotem który miał kupić udziały w 1sol. To nawet nie leży obok siebie.
    Jak dojdzie do połączenia w ramach grupy dalej będą to osobne podmioty. Na giełdzie. Rhh solution została wpisana do rejestru krs 2 lata temu. Prezesem jak i właścicielem spółki jest obecny prezes rhh group. Wójcik czy jak mu tam. Tak jak pełne udziały w spółce. Z one solution ta spółka nie ma nic wspólnego. I nigdy nie miała. Nie wiem po co o tym w ogóle w espi na stronie one solution powiadamiali.
    Prezesem 1sol jest Wójcicki a RRH sól rządzi Wójcik. Podobne, ale nadal to inni ludzie.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2025-02-28 o godz. 10:39 ~Bartos-Pol napisał(a):
    > no to czytajcie :)
    > > Pierwsze zawiadomienie o zamiarze połączenia Emitenta z Roof Renovation sp. z o.o. oraz RRH Solution sp. z o.o.
    > >
    > > https://onesolutionsa.pl/aktualnosci/3-2025-pierwsze-zawiadomienie-o-zamiarze-polaczenia-emitenta-z-roof-renovation-sp-z-o-o-oraz-rrh-solution-sp-z-o-o/
    > >

cyz oni w tym one solution są naćpani? buahahaha xD jakim cudem oni to wstawili u siebie na stronie?
    To nie oni. Ale też że ta wiadomość jest już 2 dni pokazuje jaki mają nadzór nad stroną firmy. I jaki wgląd i przekazanie informacji. Trochę to żenujące.
    A jeszcze napisałem im maila aby to usunęli. Ciekawe kiedy i czy w ogóle to zrobią. Bo zostali poinformowani o błędzie.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.90.*]
    Zaznaczam że pisze poważnie. Czyli że co? Że te dwie spółki już nie będą odrębnymi podmiotami prawnymi i nie będą zależne tylko staną się częścią majątku one solution gdzie One solution przejmie nad nimi pełną kontrolę? I co to znaczy bez podwyższenia kapitału? Marian proszę pomóż. Ale poważnie no naprawdę poważnie bez żartów pytam się.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~twojtatko [136.228.220.*]
    Dołączam się do prośby, niech jakiś mądry człowiek się wypowie :D
    Najbardziej racjonalnym wytłamaczeniem jest że ktoś wpisując espi błędnie podlinkował 1solution. Tylko nie wiem czemu to cały czas wisi i nie ma żadnej korekty. Trzeba przyznać że żałosne i nieprofesjonalne. Albo mieli włam na stronę i ktoś chce siać ferment z oczywistych powodów. Może się dowiemy. Kiedyś.
    Jak dojdzie do połączenia to wątpię że scalą obie spółki. Bo co ma windykacja wspólnego z budowlanką. W ramach grupy jako osobne podmioty. Dodatkowo rhh ma małe problemy finansowe. Dokładnie zeszły rok był fatalny. I ten też się szykuje fatalny. I przyszły również. Będą musieli kombinować. One solution które nie jest zadłużone nie opłaca się jednej wspólnej spółki tworzyć.
    Jak jesteś pewny o czym piszesz telefon masz na stronie do 1sol. na ich stronie jest oficjalny komunikat ,że będą przejęci bo sami nic nie znaczą . Dzwoń chłopie bo jak widać pracy mają tyle ,że nie wiedzą co na swojej stronie za informacje podają hahaha , otóż to cały marketinggg :))) wymienią się na skrzynki w jednej cebula w drugiej dachówki :)))
    Szukasz głupich czy sam nim jesteś
    Inne spółki, inni właściciele, inny zarząd, inny kapitał, wspólne jest tylko solution w nazwach. Myślisz że kogoś nabierzesz?
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Ten RRH Solution sp. z o.o. ma zupełnie inny numer KRS niż 1Solution. To jakiś inny twór, choć ESPI na stronie widnieje.
    Od dawna o tym mówię.
    Tak z innej beczki myślałeś ,że zawładniesz kursem ? ,że sam tu jesteś ? wczoraj wywaliłem ci ze 400 tysi jeszcze mi zostało 300 chcesz to bierz chłopie czeka to na ciebie po 10 gr :)) jesteś tak pewny tego co widzisz :))) pamiętaj zawsze jest drugie dno przychodzi silniejszy i po robocie :))
    I wszystko ze stratą?
    Ja będę wywalał najpierw po 59 groszy a resztę po złoty dwadzieścia trzy. A dalej czas pokaże.
    Dnia 2025-02-28 o godz. 13:37 ~WesolyRomek napisał(a):
    > Ja będę wywalał najpierw po 59 groszy a resztę po złoty dwadzieścia trzy. A dalej czas pokaże.

buahahahaha xD
    Tak jestem pewny sprawdzałem bezpośrednio w KRS-ie.
    Dodatkowo w tym espi jest odnośnik do raportu nr 2 z 24.02.25.
    One solution nic nie puszczało 24.02.25.
    Z kolei renev tak. Puścili espi że tak zrobią. To espi to pomyłka.
    Dnia 2025-02-28 o godz. 14:42 ~Ccjg napisał(a):
    > Dodatkowo w tym espi jest odnośnik do raportu nr 2 z 24.02.25.
    > > One solution nic nie puszczało 24.02.25.
    > > Z kolei renev tak. Puścili espi że tak zrobią. To espi to pomyłka.

tylko jakim cudem to wisi na stronie one solution? oni tam naćpani są w tej spółeczce?
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.90.*]
    A oni nie mogli robić wyceny a to ma charakter informacyjny ale znowu zaraz zaraz świadcząc usługę trzeba o tym pisać ? :D
    Błąd systemu informatycznego espi. System przypisał bądź ktosy kto nadzoruje system espi informacje do one solution. Ze względu na solution. A to dwie nie związane ze sobą spółki.
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~twojtatko [77.88.179.*]
    Jaki błąd systemu ESPI sprawił że to info jest na stronie ONE Solution?! Przecież to totalnie nie ma żadnego sensu...
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.232.*]
    Idę po popcorn
    Pewnie indeksowanie
    Jeśli mają bezpośrednie API do ESPI to wystarczyło że ktoś z Roof błędnie zindeksował solution do 1solution a strona to po prostu wczytała
    Druga opcja że API ze strony wyszukuje wszystko co się pojawi przy wyszukiwaniu "one solution" bo strona ESPI wyświetla ten komunikat po wpisaniu tej frazy.
    Przy czym raczej to drugie bo przykładowo strona ta strona nie widzi tego komunikatu

https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/wszystkie.aspx?page=0&type=&c=&t=1SOLUTION
    dalej to wisi na stronie one solution. pogratulować profesjonalizmu hahaha sami widzicie z kim macie do czynienia w tej spółeczce
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~WesolyRomek [94.254.128.*]
    Jest weekend, może jutro się coś pojawi w tej sprawie
  • Re: Mam złe nowiny Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.145.*]
    Jak dobrze widzę to to co wisiało na stronie już nie wisi. Ale już miałem wizję....
[x]
1SOLUTION -0,43% 0,09 2026-04-02 14:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.