• Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~Bartex [188.117.154.*]
    - Zapewniam, że ustawa nie jest zagrożona, a przedstawiciele niektórych resortów po prostu poprosiły o czas na doprecyzowanie pewnych istotnych z ich punktu widzenia kwestii - poinformował Interię Biznes Miłosz Motyka, wiceminister klimatu (PSL). - Projekt ustawy nie budzi żadnych fundamentalnych sporów i jest dopracowany - dodał Miłosz Motyka.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-ustawa-wiatrakowa-budzi-spory-wiceminister-klimatu-zapewnia-,nId,7921634#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-ustawa-wiatrakowa-budzi-spory-wiceminister-klimatu-zapewnia-,nId,7921634
  • Re: Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~pop [91.94.117.*]
    Ciekawe co ci przedstawiciele innych resortów robili wcześniej? Bez kitu, ale to jest karton na taśmę klejony.
  • Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~bru [31.182.205.*]
    Tak. To jest państwo karton. Sezonowy bękart. Mieliśmy 35 fuksa dzięki globalnej pogodzie.
  • Re: Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~Mirek [37.225.21.*]
    Onde wtedy zrobi 50% w 1 dzień....
  • Re: Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~Szerszen [213.108.158.*]
    Jak onde zrobi 50 procent w jeden dzień to osobiście mozesz mi podać obiad z procy a ja za nim będę latał
  • Re: Wiceminister klimatu zapewnia... Autor: ~Szerszen [213.108.158.*]
    Ja to chce inwestowac w polskie spolki ale tu się nie da wszystko przekładane z terminu na inny termin i tylko obietnice onde przemielone między 9 a 12 tylko w spekulacji po wypowiedzi premiera a później dno i trzy metry mułu i jak tu poważnie swój ciężko wypracowany pieniążek zainwestować przy pozytywnym mysleniu później zwała ale powolna żeby nikt nie skminił i dalej to widzę jeszcze niższy kurs i pomalutku i do dołu
[x]
ONDE 0,87% 9,24 2025-09-17 16:37:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.