• Kurs Autor: ~Legolas [91.215.238.*]
    Ważne info najwyższe obroty od ponad dwóch lat dzienne notowania najwyższe od 1.5 roku zamknięcie najwyższe od prawie roku.Wybiło dziś górą z rocznej stagnacji na bardzo dużych obrotach.Nie ma opcji że to był to jednodniowy wyskok.Po to cofnęli żeby co po niektórzy tak mówili.Spokojnie mogli maksa utrzymać i jutro grać 25-30 groszy.Skoro cofnęli to ja obstawiam że to była zbiórka akcji po tak dobrym infie pod kolejne fale.
  • Re: Kurs Autor: ~Kraft [31.0.55.*]
    No nie wiem, być może, ale znając historie takich wyskoków t2p nic tutaj dobrego niestety nie będzie.
    Spółka dno, same straty, a podbitki są tylko przy takich fikcyjnych infach
  • Re: Kurs Autor: ~Legolas [195.116.154.*]
    Rozumiem tylko oglądałem wczoraj wykres nie biorę go za pewniak oczywiście ale po tak dobrym infie albo były conajmniej dwie sesje wzrostowe na obrotach korekta kolejna fala z wyższym szczytem.Wczoraj zagrali inaczej zobaczymy dziś i w kolejne dni.Sam jestem ciekaw jak to rozegrają.
  • Re: Kurs Autor: ~src [5.184.222.*]
    Tak dobrym infie? Przecież to spółka krzak której zrobią dodruk pewnie po 10gr wiec co to za dobre info?
    A świeczka z wczoraj jest najgorsza z możliwych. Dluuugi górny cień i czarny korpus. A to że od dłuższego czasu nie było wyżej to tylko wynik tego że to długo szoruje po dnie i nikt tego nie tykał aż do poprzedniego tygodnia gdzie ktoś nagle zaczął brać z prawej i zgarnął od 13 do 16 gr i wtedy już pisałem że coś będzie bo tu tak jest zawsze że ktoś związany ze spółką skupuje , prezio daje info, pompa, szybki zarobek i sypanko.
  • Re: Kurs Autor: ~src [5.184.222.*]
    Tak to rozegrają że was zasypią. Później druk i znów będą mieli czym sypać a jak widać chętnych na odbiór kwita nie brakuje. Na tym bazuje t2p. Istnieć by sypać
  • Re: Kurs Autor: ~magic [89.151.42.*]
    tak nas rolują , ale to Wasza sprawa w co inwestujecie
  • Re: Kurs Autor: ~bmp [15.220.65.*]
    Dnia 2025-02-28 o godz. 00:06 ~Legolas napisał(a):
    > Ważne info najwyższe obroty od ponad dwóch lat dzienne notowania najwyższe od 1.5 roku zamknięcie najwyższe od prawie roku.Wybiło dziś górą z rocznej stagnacji na bardzo dużych obrotach.Nie ma opcji że to był to jednodniowy wyskok.Po to cofnęli żeby co po niektórzy tak mówili.Spokojnie mogli maksa utrzymać i jutro grać 25-30 groszy.Skoro cofnęli to ja obstawiam że to była zbiórka akcji po tak dobrym infie pod kolejne fale.

Abstrahując od kwestii prezesa też jestem tego zdania. Zdecydowana większość nie wierzy, że może być tutaj inaczej niż zwykle było i tym razem mogą odciąć ludzi od akcji.
  • Re: Kurs Autor: ~bmp [15.220.65.*]
    Luka domknięta, czas na zmianę kierunku...
  • Re: Kurs Autor: ~src [46.134.80.*]
    Aż się poplulem ze śmiechu
    A gdzie ten mistrz co wczoraj pisał,że po 16 gr już nie będzie handlu? Xd
  • Re: Kurs Autor: ~xtd [95.49.221.*]
    spoczko,
    piknie naganiasz, dasz radę tak do 14 ?
    trzeba albo mieć płacone od posta i nie wnikam od kogo... albo nieźle wtopić na walorze żeby później tak "bezinteresownie" latać po forum i się napinać

także jakby co ponaganiaj jeszcze, może zdążę z kasą żeby podebrać
    bo kolejny komunikat espi to pewnie znowu będą górne widły grane

i bez napinki, bez odzewu :]
  • Re: Kurs Autor: ~src [83.26.58.*]
    Kolejny leszcz który pojawił się po "mega" infie i próbuje mnie dyskredytować.
    W ciągu tych wszystkich lat był Gordon, wer, Bolek , ostatnio uczeń. Wszyscy opowiadali bajki jak to termo pięknie działa a od 6 lat patrząc na wyniki to można czuć jedynie żenade, że pozwalają takim spółkom być na nc.
    Druk, sypanie, druk, sypanie i przeplatać to komunikatami by taki xtd wziąć kwita spółki z siedzibą w biurowcu :)
[x]
COREY 0,55% 0,37 2025-12-11 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.