Wiem bo sam zrzuciłem za 50k akcji około godziny 13:00. Ale to nic, test był zrobiony - nie ma wystraszonych bo ściągnęli znów w górę. Bardzo dobry test. Natomiast 50k poszło o 15:30 w NVAX o którym mowa stąd moja radość gdyż tam też jak na Mabion szykuje się wzrost. NVAX ma potężny trójkąt do wybicia... Mabion natomiast ma zaniżoną wartość na kursie póki co.
Poczekaj. Trójkąt się zamknie niebawem dzieciaku. Anty jak zwykle analiza wsteczna. Napisz jaka spółka w następnym tygodniu wystrzeli w górę? No dajesz kozaku
Patrz leszczu jak się zarabia pieniądze. Aby po jednej sesji stwierdzić, że nic z tego nie będzie tak jak to Ty robiłeś - widać "poziom". Inwestor i spec ha ha
Wsadziłem wczoraj 50k a w sumie 80k na podobnej cenie co wczoraj w sumie na nvax. Teraz sobie napisz dziś wieczorem ile jestem na plusie. A trzymać będę przynajmniej z miesiąc więc zobaczysz jak w miesiąc ludzie zarabiają na jednej spółce.
A Ty ile za te wypociny i bzdury tutaj wyciągasz? Lizaków lub czekolad rzecz jasna....?
Jaki inwestorek, taki komentarz. 2 - inwestorków spod trzepaka osiedlowego :-) Ja ci żadnych typów zajęcia pozycji nie podam, nie ten poziom, inwestorku :-)