User Experience:
I contacted the company, Mr. Mark Lin was the company representative who requested a 25% deposit on initial order then a further 40% before shipping and on arrival then the balance. I made the deposit of June 2018 and the company indicate they were awaiting governmental subsities and needed a further 15% deposit to speed up the process. This I did, to a total of US18 174.00 promises were made but never materialized. I was assured after being tremendously patience that the vehicles would be shipped by the end of March 2019. The company has now stopped responding to my emails.
Pogrążasz się. Właśnie dlatego, ze Auda was wywiozła, w panice sprowadzaliscie ten jeden samochod żeby sie jakoś ratować przed kompromitacją na motor show. Stoisko opłacone, artykuły poszły w swiat a samochodow Auda nie ma. -:-)).
Na tym zakończyła się wasza historia z chinskimi autami.
Moze ty wciąż żyjesz ta kompromitacją z Auda i dlatego te głupoty wypisujesz? Trauma aż tak głęboka?
Coś ci się pomyliło, s nie ty chodu jesteś ja jestem ulicznicznisk nieliczny na spółce a twoich ubranych NIE MA. Auda prawdopodobnie nigdy nie istniała w przeciwieństwie do baica na Poznań motor show na stoisku spółki. Zastanów się na logikę dla jakąś auda krzak miałaby mieć samochody jak nigdy nie mieli ZADNEJ marki ani fabryki zbawco bsnkira. Auda może mieć komis na prowincji a nie sprzedawać nówki do UE. Żaden koncern nie szuka pośrednika krzaka z własnego kraju
Jak Auda nie istniała, skoro umowe na dostawę samochodów z nią podpisaliście. :-)))
I nawet stosowny komunikat opublikowaliście.
Umową z Auda, żeście się pochwalili, choc jak twierdzisz ta firma nie istniała. No to w takim razie gdzie wasza umowa z Baic, skoro auto tej firmy pokazaliscie na motor show. Bez umowy?
Może chociaz fakture za to auto macie?
Swoja drogą ciekawe co sie z tym jednym autkiem stało. Macie go na stanie? A zaksięgowany jako towar do sprzedaży, czy środek trwały?
Ake cyrk z tobą autko. :-)))
A widziałeś umowę? Ja widziałem samochód goveny na Poznań motor show ale auda nie. Może pokażesz ich fabrykę jakie modele produkują? Sprawozdanie finansowe? Film promocyjnyCOKOLWIEK
No widzisz sam wiesz że za Aude grozi wam prokurator. W porę się zorientowałem że nie ma darmowych doradców jak kurs trzymacie za pysk 5 lat na 5 gr dojupilbym jescze
To zapewnie nie ty wrzuciłeś ten komunikat, no jakbys mógł. Przecież Auda nie istniała. :-))) :
W nawiązaniu do raportu nr 1/2018 r. z dnia 29/01/2018 Zarząd spółki Govena Lighting S.A. z siedzibą w Toruniu (Emitent, Spółka) niniejszym informuje, że w dniu 12.03.2019 r. nastąpiła dostawa pierwszego samochodu elektrycznego oferowanego przez Auda New Energy Vehicles Co. Ltd z siedzibą w Yang Zhou w Chinach (Partner).
W najbliższej przyszłości zamiarem Spółki jest aktywny marketing i prezentacja samochodu na branżowych imprezach targowych, w tym na targach motoryzacyjnych w Poznaniu. Celem uczestnictwa Spółki w powyższych wydarzeniach jest promocja samochodu. W opinii Emitenta promocja na targach oraz imprezach branżowych może w sposób pozytywny przełożyć się na rozpoznawalność Spółki, popularność samochodu elektrycznego, a w konsekwencji na wyniki Emitenta.
A ta sp zo.o. to prawdopodobnie wehikuł, poprzez ktory wyprowadzacie majątek ze spółki. Myle się?
Emisje, to sprawa bez znaczenia. Akcje ktore, jak sądzę, przyznaliscie sobie realnie za darmo. Biznes nie wypalił. Trudno.