stracznie duzo wpisow robisz , moglbys powiedziec w jakim celu to robisz ? Strate nawet jak ktos ma to sprzeda w odopowiednim czasie na squeezie i zarobi :P
wg prawa Luksemburskiego bedzie squueze , a tam wartosc okreslana PRZYNAJMNIEJ jako wartosc spolki wyliczona zostanie przez jedna z czolowych firm zajmujacych sie takimi wycenami ( co zreszta zapowiedzial KERNEL w espi ) czego ty nie rozumiesz ? i nie trzeba sie na to zgadzac , poki co bedzie ZAPROSZENIE - do squueza jeszcze daleka droga ( niska cene zawsze mozna zaskarzyc i zablokowac zesjcie - ale tego juz prezes raczej nie bedzue chcial przeciagac. Czas oraz warunki wkolo dzialaja na jego niekorzysc .
To jest człowiek który pisze bezczelnie kłamstwa to samo drugi użytkownik Morawiecki. Myślą że ludzie sobie tego nie sprwdza? Nie wiem na co liczy może wynajęty pismak aby straszyć ale to jest już bezcelowe. Straszenie już jesteśmy dwa lata jak nie dluzej. Ale to dobry znak
o MISIO wrocil, moja propozycja aktualna, odezwij sie na maila to ci pokaze zrzut z konta ile mam mln w kernelu . Bo tylko smiac sie potrafisz widze.... moj mail pierzak@poczta.fm wtedy ladnie przeprosisz tu na forum , tak ?
smiejesz sie ze nie mamy akcji w milionach , to moge udowodnic, odezwiej sie na maila do mnie, wysle ci zrzut ekranu z akcjami , zobaczysz stan to uwierzysz i tu na forum ladnie przeprosisz :) Pierzak@poczta.fm
misio czekam na info od ciebie , smiejesz sie ze sobie wymyslamy zemamy miliony zl w Kernelu a nie chcesz tego sprawdzic Pierzak@poczta.fm zobaczysz, uwierzysz , przeprosisz :)
nie biore tabletek , masz do mnie maila , zarzucasz ze nie mam akcji za pare mln ale unikasz zeby zerknac w moj portfel Kernela. Slabo Misio ostatnia szansa Pierzak@poczta.fm Jak sie Misio nie odezwie mozna go smialo ignorowac na forum
Hahah nie tłumacz się nie interesuje mnie co masz ale jeśli faktycznie masz 8 mln w tym walorze to przegrałeś nie sprzedając po 29 jutro będzie już poniżej 20 tak że ten tego
Tobie sie tłumaczyć? Udowodniłeś kim jestes na forum. Zero wiarygodnosci. A ja kupujac za duza kase nie wchodzilem zeby sprzedac na gieldzie tylko na ostatecznym wezwaniu. Czy kurs bedzie 20 czy 30 tu na giełdzie nie interesuje mnie :) na giełdzie trzeba miec swoj plan i sie tego trzymać... Tak sie dochodzi do pieniedzy, ktorych ty sie nie dorobisz nigdy :)
Jesteś strasznym amatorem bez pojęcia. Używasz pojęć których nie rozumiesz. Ale chyba właśnie tak wygląda typowy troll bankiera który zamieszcza wpisy bez sensu.
Twierdzisz że piszesz prawdę ? Człowieku rzuć okiem sobie na zasady jakie są squezze outu na stronie czasu masz a kłamać to sobie mozesz i wymyślać kolejne emisje. Myślisz że tutaj ludzie sprzedadzą akcje bo jakiś typek który pojawił się niedawno pisze kłamstwa ?
oj twoje wpisy Morawiecki swiadcza ze jestes tu w jedynm celu zeby naganiac na spadki. Wszystko co piszesz mija sie z prawda , widac ze nie masz pojecia o KERNELU ale jak chcesz sprawdzim kto jest trolikiem i kto mowi prawde Pierzak@poczta.fm tu moj mail , wyslij do mnie swoj stan akcji w Kernelu a ja podesle do ciebie moj , wtedy wyjedzie kto ma akcje ( co nam tu zarzucasz :) )