To ty nie bądź dwubiegunowy. Dla ciebie to jest warte 46 plus 10-20%, więc i tak Pepe po taniości ci oferuje. Napisałeś, że odkupisz od niego to odkupuj.
Oko -daj sprawdze towar a to zamiast kartofli kupie ' kota w worku' Nie wiem ile tych workow on ma ale jesli chcesz byc przy transakcji to ja za -ponoc siedzisz na energi bardzo długo i Twoje doswiadczenie bardzo mi pomoze Przyznasz ze znajac spanikowanego Pepe byłoby glupim ruchem mu przepłacac -wrecz bede krzyczal ze Energa to bankrut to jeszcze mi dopłaci heheee
Kot kwantowy ma to do siebie ze poki tam nie zajrzysz /obserwator/ to nie wiesz czy jest on zywy czy martwy -postaw na sprzedaz po 101 zł a ja przygotuje kase na transakcje -musze wiedziec co masz w worze
Dnia 2025-02-27 o godz. 16:25 ~tor napisał(a): > Kot kwantowy ma to do siebie ze poki tam nie zajrzysz /obserwator/ to nie wiesz czy jest on zywy czy martwy -postaw na sprzedaz po 101 zł a ja przygotuje kase na transakcje -musze wiedziec co masz w worze
To może moje skromne 11kilo kupisz a Ja sobie odkupie 4 razy tyle i Ciebie dogonię ?