Tyle lat na nc i ciągle nowe numery
Listy intencyjne, konwersja, krypto, atom, PGNiG, sah trading bv, demonstor, folie a wyniki to warzywak ma lepsze.
Teraz "inwestor" i zmiana nazwy hahhaj z Singapuru firma dwa tygodnie temu zarejestrowana
No ale KNF nic nie może bo wszystko legitne
Dnia 2025-02-27 o godz. 09:30 ~src napisał(a): > Tyle lat na nc i ciągle nowe numery > > Listy intencyjne, konwersja, krypto, atom, PGNiG, sah trading bv, demonstor, folie a wyniki to warzywak ma lepsze. > > Teraz "inwestor" i zmiana nazwy hahhaj z Singapuru firma dwa tygodnie temu zarejestrowana > > No ale KNF nic nie może bo wszystko legitne
Może, może, tylko nie chce, wystarczy sprawdzić transakcje z 20.02, a dalej to już z górki.
Na sofcie w 2020 miałem strzał życia jak śledziłeś forum to wiesz.
Na plg wisze bardzo długo ale w końcu idzie nowe a średnia 27gr czyli już ładny plus a w spółce pan Marcin wojewodka z PKP cargo a nie jakiś singapurski scam
Ja tylko uczule na jedną sprawę. Jestem zajęty i nie mam czasu na research ale często spółki lubią się nazywać podobnie do znanych marek
Dodadzą sobie limited albo coś innego w nazwie. Brzmi prawie tak samo a związku brak.