Zarządzie Hubtech - oczekujemy informacji na temat planów i działań spółki.
Moderator nie usuwaj - mam dowód, że usuwasz identyczne posty. To czemu nie usuwasz tych, które jawnie przeczą regulaminowi forum i nawołują do nienawiści???
Słusznie uważasz, ale po pierwsze nikt ze spółki pewnie tego nie czyta, a po drugie już pokazali, że akcjonariusze mniejszościowi ich nie interesują do momentu, kiedy trzeba wypchnąć akcje. Chciał bym, żeby to się zmieniło, ale na razie się na to nie zanosi.
Zmieńmy to zatem. Pokażmy, że jest nas spora grupa i chcemy to zrobić. Chcemy wiedzieć co się dzieje, jakie są plany, chcemy by się z nami liczono. Nie można odnosić się do wystąpień czy wywiadów bo one nie są w espi. Ale już plan rozwoju chyba był ? Zatem spółka powinna się komunikować zdecydowanie lepiej.
Nie za bardzo wiem jak można to zmienić. Plan rozwoju był, ale jest nieaktualny, ponieważ nie wchodzą na rynek główny i kapitalizacja która zakładali jest nie do osiągnięcia. Podawać, ile, kto ma akcji jest bez sensu i osobiście wątpię, aby akcjonariusze mniejszości mieli więcej niż 40-50 mln akcji. Nie mam pojęcia ktoś ma te akcje, a, jak widać, kurs jest spychany takimi ilościami, że to aż wstyd dla tak rozwijanej się spółki, a zarząd i tak nie reaguje. Na e-mail nie odpowiadają, a informacje z webinaru były kłamstwem. Uważam, że muszą się skończyć postępowania przecież panom prezesom, ale kiedy to będzie i na jakim są etapie, tego też chyba nikt nie wie.
Adam narzekałeś, że przerzucają coraz niżej na małych obrotach to przerzucili 400k dla lepszego wrażenia ha ha. Teraz tylko brakuje jakiegoś nowego wątku, że spadki na coraz wyższych obrotach i będzie git.
Zgadza się. Od razu ten spadek wygląda lepiej. Mimo że to celowe to jednak spadek robi lepsze wrażenie. Może kogoś nawet to przekona do sprzedaży akcji, bo tylko i wyłącznie o to chodzi w takich ruchach. To jest jakaś dziwna gra i faktycznie wygląda na to, że zarząd dobrze o tym wie, a wcale nie wykluczone, że dowiemy się, kto te akcje skupuje po tym, jak już skończy jak było w przypadku pana Bogusza. Szkoda, że niszczą do końca i tak nadszarpnięta reputację swoją i spółki, ale czego się nie robi dla kasy. Pozdrawiam.
Balu założyłeś sobie swój wątek to sobie tam piszą z kolegami swojego pokroju. Ja ci się tam nie wtrącam. Mnie zdanie kogoś ktoś pisze to samo od kilku lat nie jest potrzebne, a jak spółka kilka razy odbijała i dawałam zarobić, to nie przypominam sobie żadnych twoich rad ani rad tobie podobnych. Zawsze jakoś jesteście cicho i pojawiacie się przy spadkach. Żegnam
Nawet jak będziecie pytali i naciskali nic to nie da . Ponieważ prawdopodobnie usłyszycie to co będziecie chcieli usłyszeć . Czyli rozwój nowe rynki pracujemy nad nowymi projektami oraz miliard dolarów USD kapitalizacji
Dnia 2025-02-27 o godz. 16:08 gme napisał(a): > Nie mamy innego wyjścia jak jechać na walne i zadawać pytania zarządowi na miejscu
Co za zmiana stanowiska :) :) :) A niedawne przerzucanie się przez was tym wspaniałym argumentem z ostatniego sprawozdania finansowego, że to taka gwarancja pro wzrostowa jest o "zasobach magazynowych" w spółce już siadło ? :)
FF pond 160 mln, a na forum wypowiada się może z 5-6 osób mających może z 2 mln akcji. Faktycznie twój przekaz ma, do kogo trafić ha ha. Może załóż jakiś kanał inwestycyjny na YouTube to będzie miał 5-6 subskrypcji. Główny temat, jak sprzedać spółkę ze stratą, a następnie kupić inną polecana przez prowadzącego, na której można tą stratę tylko powiększyć. Jak to możliwe, że tobie, chociaż trochę nie wstyd, ale kilkoro osób Cię czyta, i to jest twój sukces.