• Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Lolek [89.64.38.*]
    Ludzie marzący o tym, żeby zejść z haka. Prezes marzący o tym, żeby przyznać sobie i słupom akcje aby móc je znowu opychać leszczowi w rynek. Jak spojrzałem na roadmapę na ten rok to się załamałem. Tutaj kompletnie nie ma pod co grać. Powiem tak jak nie odzyskam kasy wsadzonej w to szambo to zrobię sobie nieodwracalną szkodę. Nie mam zamiaru czekać 20 lat żeby sprzedać te nic nie warte akcje choć przynajmniej na 0. Niech potem za mnie inni się tym martwią. Ja już mam to głęboko nie powiem gdzie.
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~ANDRZEJ [89.64.127.*]
    Nie ma pod co grać hahahahahahahhahahaahhahah chłopie narcos rozwali system i jeszcze kasę do worów na śmieci będę ładował bo zabraknie toreb
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Tamass [91.94.26.*]
    Hahahahahahs narcos - licencja kupiona drogo w czasach świetności serialu, a gra wypuszczona, jak już nikt o nim nie pamięta. No interes życia hahahahah
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~AD [130.41.33.*]
    a po ile licencja, sie pytam
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Mindfucker [188.146.34.*]
    Idź grać pod chłopa z dzidą na drago, albo bajki na Cig to zawsze pewniak, na 11bit można zagrać ile kasy przepala w tym roku.
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~qqqq [176.221.116.*]
    a tu bajki głoszą że bierka może miec premierę nawet i w 2026r o ile w ogóle dojdzie do premiery buahahahahah

"Początkowo premiera gry "DDS x Narcos" była planowana na 2024 rok. Jednakże, według informacji z 14 lutego 2025 roku, prezes Movie Games, Mateusz Wcześniak, wskazał, że premiera tego tytułu odbędzie się w latach 2025-2026. Investing.pl
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Mindfucker [188.146.35.*]
    A jakie to ma znaczenie jak spółka leży na pieniądzach, wydanie Narcosa wcześniej niż rok od premiery DDS2 nie ma sensu najpierw wyczyścić WL 330k na DDS2 zostało ok.100k a potem wydawać Narcosa, tu i tak na koniec roku będzie 12 baniek na rachunku
    a na kursie 13cm ? b tu najbardziej wszystkich interesuje kurs a nie rekordy peaku cz miliony na koncie wcześniaka
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Mindfucker [188.146.32.*]
    Taaa najpierw obecny opór poniżej 16,80 przebij tłuku a potem marzyć możesz o 13 :) poza tym na 13 najlepsze kółka wychodzą
    dokładnie tumanie !!! bardzo daleko jest od 16,60cm ! 9 sesji spadkowych pod rząd xDDDD a tu i z 20 może być
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Mindfucker [188.146.34.*]
    Może, ta sama rozgrywka co przed pierwszym walnym tytle tylko, że teraz już malutko wystraszonych i Trzebiński sam ze sobą handluje. Przez te dziewięć sesji spadkowy -9% no po prostu dramat, niech mocodawca postara się mocniej
  • Re: Jak tu ma być dobrze? Autor: ~Mniejcoraz [31.0.88.*]
    Nie ma to jak mylić wsparcie z oporem,brawo inwestorzy
[x]
MOVIEGAMES 0,45% 13,36 2025-09-26 16:47:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.