• Nowa Restauracja GDAŃSK Autor: ~WYSPAsPICHLERZ [37.131.142.*]
    https://www.trojmiasto.pl/kulinaria/Nagle-zamkniecie-White-Marlin-Gdansk-n199578.html?strona=0#opinie

W tym miejscu już coś nowego

Według nieoficjalnych informacji od 1 marca w miejsce zamkniętej restauracji mają się wprowadzić Sfinks oraz lokal specjalizujący się w pierogach. Choć nie zostało to jeszcze oficjalnie potwierdzone, nowe lokale mają zająć przestrzeń po White Marlin Gdańsk i Manierze.

Czytaj więcej na: https://www.trojmiasto.pl/kulinaria/Nagle-zamkniecie-White-Marlin-Gdansk-n199578.html?strona=0#opinie
  • Re: Nowa Restauracja GDAŃSK Autor: ~Misiu [31.0.73.*]
    Hehe. Czyli jak piszą że mają się tam wprowadzić od 1 marca to znaczy że albo się nigdy nie wprowadzą albo się wprowadzą za rok lub dwa :-)

Takich historii otwarć nowych restauracji to forum widziało już dziesiątki. Poczytaj sobie o 30 nowych restauracjach które mieli otworzyć w poprzednim roku :-) Poczytaj sobie o restauracji w Jarocinie który otwierają już chyba od dwóch lat :-) Poczytaj sobie o restauracjach w Egipcie ile to już ich tam miało nie być :-)

Jak narazie w tym roku to zamiast nowych restauracji to już zamknęli jedną w Łodzi także sieć coraz mniejsza.
  • Re: Nowa Restauracja GDAŃSK Autor: ~Alibaba [95.214.216.*]
    Misiu przecież wg CIebie restauracje się zammykają a na koniec 2024 było ich więcej niż na koniec 2023 a w 2025 powstaną nowe . Produkuj się dalej nagonie
    weź nam coś opowiedz o akumulacjach, trójkątach, inpulasach i i przedewszystkim powiedz mi że czasu mam coraz mniej :-)

bo ty masz czas do września :-) potem nie będzie czego zbierać z podłogi :-)
  • Re: Nowa Restauracja GDAŃSK Autor: ~Alibaba [85.14.88.*]
    Misiu co się tak stresujesz akcji ponoć nie masz ;) ja mam i się nie stresuję. I nawet tylu postów nie produkuję co ty .
  • Re: Nowa Restauracja GDAŃSK Autor: ~Alibaba [85.14.88.*]
    Chociaż pewnie Twój mocodawca chciałby abym sprzedał swoje akcyjki ;). Walcz dalej.
    nie no wrecz przeciwnie :-) ja walcze abyś kupował :-) weź skup jeszcze więcej :-) przeciez takie tanie są :-)
[x]
SFINKS -2,31% 0,47 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.