• Kolber Autor: ~Kirr [37.47.122.*]
    I stara gwardia dokupujecie? Niestety spekula nam forum obsiadla. Już chyba misia i proroka wolałem. Teraz to strach sie bać takie mądrości tu wypisują eksperty same że szok
  • Re: Kolber Autor: ~Misio [164.127.241.*]
    Hehe kupować kupować panowie okazja kupować a jak nie to sprzedawać hahah
    Już nie kupuja bo mają po parę milionów w tym super okazyjnym walorze pewnie niedługo będą się pytać ile Orlen kosztuje habab
  • Re: Kolber Autor: ~Kirr [37.47.122.*]
    Misio coś ty byś beż nas zrobił ? .Pisaliśmy kupuj po 7 kupuj po 12 kupuj po 15 kupuj po 17 zl . Pozdrów Andrzej W. Niech sobie też kupi to nie będzie musiał czasu na sądy tracić.
    Zrobił bym to co robię czyli kasę a wy sobie piszcie tylko to wam zostało. Haha
  • Re: Kolber Autor: ~s213 [217.97.76.*]
    pokaz te kasę inwestorze od siedmiu boleści..

chyba przelew z MOPSu
    Tak tak widzę boli coraz bardziej i dobrze tylko obrażać potraficie nic pozatym życzę jak zawsze tych waszych wzrostów ale do tego musicie zacząć kupować hahah przecierz to okazja
  • Re: Kolber Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Ja osobiście ani nie kupuje ani nie sprzedaje już od 3 miesięcy. Czekam cierpliwie w piątek raport który moim zdaniem może być historyczny. A na kursie jest zabawa chociaż dzisiaj już było widoczne że nie ma chętnych na obrót papierem a to może oznaczać że spekuła już tutaj sobie odpuściła
    Nie było chętnych do zakupów a nie obrót a to może skończyć się taranowaniem przy spadkach ale cóż mimo wssytsko tych 100 życzę hahah
    I pamiętajcie że już niedługo będzie mocna jazda na HEMP i CANNABIS chodź już jest fajnie od momentu kiedy pisalem że można powoli kupować to co milionów życzę
  • Re: Kolber Autor: ~Aktualne [91.94.16.*]
    W raporcie nic nie bedzie
  • Re: Kolber Autor: ~Morawiecki [193.239.125.*]
    Stara gwardia? Przecież wy nic nie kupujecie tylko zamieszczacie wpisy i udajecie forum dzieci.
    Nie kupują nie ale oni mają już miliony w tym walorze hahah kupowali po 50habab
  • Re: Kolber Autor: ~kukold [93.105.177.*]
    Nie dokupuje bo nie mam za co xD
  • Re: Kolber Autor: ~Kirr [37.47.122.*]
    Ja się skusiłem. Liczę że sprawy w Luksemburgu pójdą dobrze. Swoją drogą wróciły te same trole co już tu były rok temu i pisały że to forum dzieci. To dobry znak.
  • Re: Kolber Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Dużo trolli się znowu pojawiło ale czuję że to na wynajem :)
[x]
KERNEL -0,41% 19,30 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.