I stara gwardia dokupujecie? Niestety spekula nam forum obsiadla. Już chyba misia i proroka wolałem. Teraz to strach sie bać takie mądrości tu wypisują eksperty same że szok
Misio coś ty byś beż nas zrobił ? .Pisaliśmy kupuj po 7 kupuj po 12 kupuj po 15 kupuj po 17 zl . Pozdrów Andrzej W. Niech sobie też kupi to nie będzie musiał czasu na sądy tracić.
Tak tak widzę boli coraz bardziej i dobrze tylko obrażać potraficie nic pozatym życzę jak zawsze tych waszych wzrostów ale do tego musicie zacząć kupować hahah przecierz to okazja
Ja osobiście ani nie kupuje ani nie sprzedaje już od 3 miesięcy. Czekam cierpliwie w piątek raport który moim zdaniem może być historyczny. A na kursie jest zabawa chociaż dzisiaj już było widoczne że nie ma chętnych na obrót papierem a to może oznaczać że spekuła już tutaj sobie odpuściła
I pamiętajcie że już niedługo będzie mocna jazda na HEMP i CANNABIS chodź już jest fajnie od momentu kiedy pisalem że można powoli kupować to co milionów życzę
Ja się skusiłem. Liczę że sprawy w Luksemburgu pójdą dobrze. Swoją drogą wróciły te same trole co już tu były rok temu i pisały że to forum dzieci. To dobry znak.