Proszę mi wyjaśnić kto handluje 3 dzień poniżej ceny wezwania??? po co w arkuszu wystawione są do sprzedaży akcje poniżej ceny wezwania??? czy to jest ta tzw alternatywna rzeczywistość???
popatrz sobie na przykłady wielu innych spółek, które stuycznie wzrosły pod wezwanie, a potem poszedł wodospat po nieudanym wezwaniu. to będzie to samo, i ludzie wolą wywalić śmiecia po obecnej cenie niż wracać na 1,7 i wisieć latami na chaku.
Na wezwanie łatwo jest odpowiedzieć w Warszawie i kilku większych miastach. Biur maklerskich jest coraz mniej, a wyjazd to przede wszystkim strata czasu. Może też zdarzyć się taka sytuacja, że twoje biuro maklerskie jest w jednym mieście, a świadectwo depozytowe trzeba dostarczyć do BM w innym. Elektronicznie te usługi są w powijakach.
Raz jeden fizycznie jeździłem do biura, ale to było z 5 lat temu. Od 5 lat wszystko się elektronicznie załatwia chyba, że macie jakieś konta u pana juzia
Niestety nie wszystkie BM, a weź też pod uwagę, że najczęściej aktywowanie niektórych usług zdalnych wymaga najpierw fizycznej wizyty. Taki CH np. ma teraz BM 200 km od mojego miejsca zamieszkania.
Dnia 2025-02-26 o godz. 20:41 ~edgar napisał(a): > Niestety nie wszystkie BM, a weź też pod uwagę, że najczęściej aktywowanie niektórych usług zdalnych wymaga najpierw fizycznej wizyty. Taki CH np. ma teraz BM 200 km od mojego miejsca zamieszkania.
każde biuro maklerskie (poza jednym) przyjmuje zapisy, nie musisz brać żadnych świadectw depozytowych. jeśli nie przez internet, to załatwisz to przez telefon, nie musisz nigdzie jeździć