Szybciej cie rzeczywistosc dopadnie niż niż ci się wydaje napisz mi choć parę powodów dla których ta spolka mialalaby przekroczyć pułap nawet 11.5 na stale przecież to czysta spekulacja bez obrotow z wysokim c/z tylko oczekiwanie na to co zrobi przyszły prezydent jak podpisze to dwie sesje wzrostów i zwala jak zwykle
Wiesz tak na marginesie kupiłem trochę tesli wczoraj bo coś mi zostało z Zielonej energi w bani jak spaść to z wyższego konia tu przynajmniej płacisz trzysta dolców i wiesz co masz a nie mielisz drobne
Jeżeli już to tylko amerykańskie/chińskie konkretne spolki. Bantustan w strefie zgniotu nadaje się na uprawę pszenicy i postawienie baraku do składania pralek - szybko można przenieść do Rumunii/Bułgarii czy ewentualnie Kambodży .
Wole być lokomotywa czekająca na peronie z chajsem jak sie tu cos normalnego zadzieje (wtedy napewno zobaczysz)niż jeździć drezyna i zbierać kiepy przy peronie
Poczekamy zobaczymy wolę tesla niż drezyna po onde to tylko czkawki dostałem a na tesla poczekam mi się nie spieszy zobaczymy do czerwca kto na tym lepiej wyjdzie