Widzieliście co się dzieje na UFS2?
Dodali nowy update, który jeszcze bardziej popsuł grę - ostatnie oceny mostly negative.
Nie pomogła, przecena o 90%, obecnie to kosztuje 2 dolary, a i tak ludzie oceniają negatywnie, wyobraźcie się jaki to musi być chłam.
Może rzeczywiście spółka niech zajmie się samym portowaniem i zlecaniem gier Mr ciastku zamaist tworzyć jakieś wewnętrzne(?) zespoły programistów? Tymi programistami to chyba jest Pan Rafał, który się dopiero uczy unity xD
Sprzedałem już połowę akcji ze stratą 80% i czasem zerknę co tu się dzieje i ręce opadają...
Widzę że zaczyna w końcu do was docierać że to jest spółka portująca która nie daje rady na wydawaniu, produkcji, zakupie licencji czy marketingu. Teraz widzicie co was czeka przy huntingu i primitive :) Do tego jak na spółkę portującą to jest wciąż około trzykrotnie przewartościowana.
Jak tam matematycy naganiacze? Dalej jutrzejszy odpał aktualny, pojutrze 12 zł na kursie i smutek bezakcyjnych trąb? :) Bo ja tu widzę dość szybki powrót na 7 zł a potem zjazd na nowe minima :) Dotarło już do was że z ult-peronu pociągi odjeżdżają tylko na południe? :)
Fajne masz marzenia :) Ale nawet jeśli masz rację i dzielisz się publicznie poufnymi informacjami za które, jeśli się potwierdzą, będzie cię można pociągnąć do odpowiedzialności karnej, to już chyba zapomniałeś jaki 'odpał' był po publicznej prezentacji huntinga 17 czerwca 2024 roku. A jak zapomniałeś, to sobie prześledź kurs. I możesz sobie również prześledzić posty z tamtego okresu podobnych do ciebie marzycieli, chociażby rafaelitosa, który sprzedawał już wtedy swoje akcje za 40 zł :) No i pamiętaj że jest naprawdę bardzo duża szansa, że hunting, jak i bliźniaczy primitive skończą ostatecznie jak fishing simulator 2, bo póki co idą cały czas tą samą drogą.
Z tak genialnym zmysłem inwestycyjnym marnujesz potencjał stąd moje pytanie po co tracisz swój cenny czas, to chyba nie jest zbyt skomplikowane pytanie?
O mój ulubiony malarz :) ale nieładne słowa wypowiadasz malarzu o tej firmie :) Ale skoro już jesteś to przyjmujesz jeszcze na marzec zlecenia na malowanie kibli czy masz już grafik pełny?
A ty od kilku lat powtarzasz te swoje 'nic nie kupicie' a twoja epika z czapkami z dzwoneczkami wtóruje 'niżej nie spadnie' a kurs cały czas w dół i arkusz po stronie sprzedaży puchnie i puchnie i faktycznie nikt nie kupuje bo nie chce, a tobie się wydaje że nikt sprzedawać nie chce i nikt nie może kupić :) Śmieszny jesteś :)
No na pewno uwierzę w bajeczkę ze gość brał na totalnych maksimach ze 4-5 lat temu i teraz oddał ze stratą 80% na minimach. Powiedz swoim kolegom, że muszę sie bardziej postarać. Jak ktoś ma jeszcze to niech sypie. Czekam z koszyczkiem.